MiAir3H Posted November 18, 2022 Share Posted November 18, 2022 (edited) Witam mam problem z buczeniem wentylatora w oczyszczaczu Mi Air 3H na trybie nocnym nie można spać. Gdy jest większa moc wentylatora nie słychać buczenia. Proszę o pomoc mam zgłosić się do serwisu? Przy lekkim naciśnięciu od góry po środku buczenie ustaje Edited November 18, 2022 by MiAir3H Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zagadka Posted February 15, 2023 Share Posted February 15, 2023 Mam podobny problem. Oczyszczacz od pewnego czasu zaczął chodzić o wiele głośniej. Wyczyściłem czujnik zanieczyszczenia, który podejrzewałem jako sprawcę, ale nic się nie zmieniło. Ktoś może wie, o co może chodzić? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ozzbi Posted March 12, 2023 Share Posted March 12, 2023 https://pl.aliexpress.com/item/1005001314164784.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.195.27a71c24Q2UrVU&gatewayAdapt=glo2pol Miałem to samo - dopiero wymiana czujnika pomogła ( tam trze lub jak kto woli trekocze wentylatoy miałem to samo dopiero po wymianie ucichło ( tylko ze ja brałem po 63 pln ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts