Bar.Tek Opublikowano 2 Listopada 2022 Opublikowano 2 Listopada 2022 (edytowane) Miui stabilna 13.0.13 Mam problem z klonowaniem się folderu Documents. Używam programu Office ze sklepy Play i zawsze po wskazaniu folderu z dokumentami tworzy mi się drugi pisany z małej litery "documents" zawiera on wszystkie te same dokumenty co folder "Documents" Dzieje się tak tylko na romach miuipolska - wszystkich stabilnych, bo takie używam. Dla przykładu Global ma jakoś tak utworzony folder Documents że po wskazaniu go w programie Office nie tworzy klona. Próbowałem już usuwać wszystkie foldery Documents i tworzyć w Office, tworzyć w menedżerze plików z małej i dużej litery i zawsze się klonuje. Nie mam pojęcia o co chodzi. Raczej jest to klon który nie zajmuje dodatkowego miejsca w pamięci, bo usuwając jeden w menedżerze plików usuwają się dwa na raz. Edytowane 2 Listopada 2022 przez Bar.Tek
SzczufFun Opublikowano 2 Listopada 2022 Opublikowano 2 Listopada 2022 Może masz zaznaczone "Pokaż ukryte pliki i foldery" ?
Bar.Tek Opublikowano 2 Listopada 2022 Autor Opublikowano 2 Listopada 2022 (edytowane) No mam zaznaczone, ale na Global też miałem zaznaczone i nigdy nie klonowało. Odznaczenie tej opcji nic nie zmienia. Edytowane 2 Listopada 2022 przez Bar.Tek
SzczufFun Opublikowano 2 Listopada 2022 Opublikowano 2 Listopada 2022 Po odznaczeniu klon znika? może wyczyść całkowitą pamięć apki? i Office i Pliki - choć nie wiem czy to nie zbyt inwazyjne rozwiązanie 1
Bar.Tek Opublikowano 2 Listopada 2022 Autor Opublikowano 2 Listopada 2022 Klon nie znika. W sumie za bardzo mi nie przeszkadza ale trochę flustrujące to jest. Pobawię się jeszcze z apką office. Albo będę szukał innej z dobra obsługa Excel. No dobra, pobawiłem się trochę i wyszło na to, że dostarczona przeglądarka dokumentów Mi (która współpracuje z WPS, a jego nie mam) tworzy klon folderu Documents. Ale tylko wtedy jak otworzę plik z menedżera plików i otworzy się on w tej przeglądarce dokumentów Mi.
Rekomendowane odpowiedzi