langolier Opublikowano 30 Września 2022 Opublikowano 30 Września 2022 (edytowane) Chciałem zresetować telefon (tzn. wyłączyć i włączyć), przytrzymałem przycisk Power i.... zamiast wyboru "Samolot-Wycisz-Uruchom ponownie-Wyłącz. uruchomił mi się .... Asystent Google. Pogrzebałem w internecie i mam: - aktualnie menu wyboru mam pod równoczesnym przyciskiem "Power + Vol Up" - włączanie Asystenta Google przyciskiem Power powinienem móc wyłączyć wchodząc w :Ustawienia/Dodatkowe ustawienia/Skróty gestów/Uruchom Asystenta Google i tam przestawić przełącznik "Naciśnij i przytrzymaj przycisk zasilania przez 0,5s" Problem w tym, że ja ten przycisk mam przełączony na "wyłącz" a mimo wszystko Asystem Google mi się uruchamia - tak jak napisałem na początku. Co jeszcze mogę zrobić ? To musiało do mnie przyjść z jakimś update'm niedawnym, bo jeszcze kilka dni temu było "normalnie"…. Edytowane 1 Października 2022 przez langolier
jo44 Opublikowano 15 Października 2022 Opublikowano 15 Października 2022 Mam podobnie od kilku dni - telefon leży, nie dotykam go, a asystent się włącza. I także podejrzewam jakiś update, chociaż niczego nie instalowałem.
Rekomendowane odpowiedzi