Kacper Skrzypek Opublikowano 22 Sierpnia 2022 Opublikowano 22 Sierpnia 2022 Wątek poświęcony ostatniej (najświeższej) aktualizacji stabilnego MIUI Polska / Xiaomi.eu dla telefonu Mi 10 (nazwa kodowa: umi). Link do pobierania ROMu: https://sourceforge.net/projects/xiaomi-eu-multilang-miui-roms/files/xiaomi.eu/MIUI-STABLE-RELEASES/MIUIv13/xiaomi.eu_multi_MI10_V13.0.7.0.SJBCNXM_v13-12.zip/download Jak przejść z wersji Fastboot na wersję Recovery: https://miuipolska.pl/jak-przejsc-z-rom-u-xiaomi-eu-fastboot-na-xiaomi-eu-recovery/ Proszę o merytoryczną dyskusję, związaną ściśle z tematem wątku.
Kacper Skrzypek Opublikowano 26 Sierpnia 2022 Autor Opublikowano 26 Sierpnia 2022 Już jest OK, nie usunąłem dopisku fastboot
certino Opublikowano 26 Sierpnia 2022 Opublikowano 26 Sierpnia 2022 Portfel działa czy trzeba coś kombinować ? Jakieś problemy są ?
wolver Opublikowano 1 Września 2022 Opublikowano 1 Września 2022 Działa. Wszystko jest ok. Jedyną zmianę jaką zauważyłem to mając zainstalowane go YouTube i YouTube Vanced linki z przeglądarki zawsze są otwierane w oryginalnej aplikacji mimo prawidłowych ustawień. Pomaga tylko usunięcie oryginalnej aplikacji.
witek_77 Opublikowano 2 Września 2022 Opublikowano 2 Września 2022 17 godzin temu, wolver napisał: Działa. Wszystko jest ok. Jedyną zmianę jaką zauważyłem to mając zainstalowane go YouTube i YouTube Vanced linki z przeglądarki zawsze są otwierane w oryginalnej aplikacji mimo prawidłowych ustawień. Pomaga tylko usunięcie oryginalnej aplikacji. a vanced jeszcze działa ? Mi ciągle pokazuje, że jestem offline. Wczoraj wrzuciłem recovery i faktycznie działa deszyfryzacja. Niestety, aktualizacje z poziomu telefonu generują linka i staje. Raz zastartował i wykrzaczył się. Pobrałem softa na kompa (szacun za mega transfer rodem z przełomu XX wieku) i dzisiaj może wjedzie na testy.
Kacper Skrzypek Opublikowano 2 Września 2022 Autor Opublikowano 2 Września 2022 38 minut temu, witek_77 napisał: szacun za mega transfer rodem z przełomu XX wieku Niestety, na serwery SourceForge/AndroidFileHost nie mamy wpływu.
wolver Opublikowano 2 Września 2022 Opublikowano 2 Września 2022 Vanced działa. Przenoszę przez backup ale wydaje mi się że jak pobierzesz APK to też będzie działać.
witek_77 Opublikowano 4 Września 2022 Opublikowano 4 Września 2022 (edytowane) Żona nie zgłasza zastrzeżeń. Na dodatek wjechała nowa bateria Nohon. Oryginalna wytrzymała ponad rok, druga oryginalna okazała się starsza niż ta w telefonie (ale nowa) i padła po roku. 46% pokazywał accu battery. Końca dnia nie dociągał a przy ładowaniu telefon parzył w ręce. Obecnie Nohon pokazuje trochę ponad oryginał pojemności i telefon zimniutki. Zobaczymy jak długo. Sama soft mimo podłaczonego garmina i multum niepotrzebnych aplikacji działających w tle (hikconnect, ewelink itp) bardzo dobrze zarządza baterią. Telefon przechodzi w deepsleep i dzisiaj przez dzień przy niecałych 2h SOT bateria zjechała do 76%. Wynik rewelacyjny. Edytowane 5 Września 2022 przez witek_77
MarioWRC Opublikowano 16 Września 2022 Opublikowano 16 Września 2022 (edytowane) NIE AKTUALNE Edytowane 16 Września 2022 przez MarioWRC
Rekomendowane odpowiedzi