kris68 Posted December 29, 2022 Posted December 29, 2022 Sylvasster 68 tylko jak ja mam chyba ze 160 programów i jak wyczyszczę wszystko i na nowo instalować i rejestrować się w różne miejsca to wiesz ile to potrwa. Chyba zaczekam na następną wersję softu i zrobię tylko uaktualnienie. Wiesz z mojego podpisu, że mam też iPhona 14 więc mam sprawny telefon, ale z Redmi tez korzystam. 1
Sylvasster 68 Posted December 29, 2022 Posted December 29, 2022 Sylvasster 68 tylko jak ja mam chyba ze 160 programów i jak wyczyszczę wszystko i na nowo instalować i rejestrować się w różne miejsca to wiesz ile to potrwa. Chyba zaczekam na następną wersję softu i zrobię tylko uaktualnienie. Wiesz z mojego podpisu, że mam też iPhona 14 więc mam sprawny telefon, ale z Redmi tez korzystam.Mnie to się naprawiło samo, nie pamiętam, może robiłem factor reset, poczekaj może na wersję z androidem 13 i miui 14, kiedy wgrywałeś 13.04?Wysłane z mojego 2201116PG przy użyciu Tapatalka
kris68 Posted January 1, 2023 Posted January 1, 2023 No zaraz jak wyszło nie pamiętam dokładnie kiedy.
rafi243 Posted January 7, 2023 Posted January 7, 2023 Panowie, dobrze wam działa menadżer haseł w chrome? Zauważyłem że przy zakładaniu kont na różnych forach, chrome kiedyś generowało hasła i zapisywał je. Wyskakiwał taki kluczyk powyżej klawiatury, na który trzeba było kliknąć i hasło się generowało. Teraz nic takiego nie mam, samemu muszę wymyślać hasła, i po rejestracji o dziwo chrome pyta czy zapisać hasło w menadżerze haseł. Wychodzi na to, że jest jakiś problemach z generowaniem haseł, a z zapisywaniem i autouzupełnianiem już nie.Synchronizacja chrome włączona. Na komputerze wszystko działa.. Hmm , jakieś pomysły?? Wysłane z mojego 2201116SG przy użyciu Tapatalka
Recommended Posts