Jump to content

Redmi Note 11 Pro 5G/POCO X4 Pro 5G - MIUI 13 Polska / Xiaomi.eu stabilne - 13.0.2.0.SKCMIXM - Android 12

Recommended Posts

Posted

Sylvasster 68 

tylko jak ja mam chyba ze 160 programów i jak wyczyszczę wszystko i na nowo instalować i rejestrować się w różne miejsca to wiesz ile to potrwa. Chyba zaczekam na następną wersję softu i zrobię tylko uaktualnienie. Wiesz z mojego podpisu, że mam też iPhona 14 więc mam sprawny telefon, ale z Redmi tez korzystam.

• Like 1
Posted

Sylvasster 68 

tylko jak ja mam chyba ze 160 programów i jak wyczyszczę wszystko i na nowo instalować i rejestrować się w różne miejsca to wiesz ile to potrwa. Chyba zaczekam na następną wersję softu i zrobię tylko uaktualnienie. Wiesz z mojego podpisu, że mam też iPhona 14 więc mam sprawny telefon, ale z Redmi tez korzystam.
Mnie to się naprawiło samo, nie pamiętam, może robiłem factor reset, poczekaj może na wersję z androidem 13 i miui 14, kiedy wgrywałeś 13.04?

Wysłane z mojego 2201116PG przy użyciu Tapatalka

Posted

Panowie, dobrze wam działa menadżer haseł w chrome? Zauważyłem że przy zakładaniu kont na różnych forach, chrome kiedyś generowało hasła i zapisywał je. Wyskakiwał taki kluczyk powyżej klawiatury, na który trzeba było kliknąć i hasło się generowało. Teraz nic takiego nie mam, samemu muszę wymyślać hasła, i po rejestracji o dziwo chrome pyta czy zapisać hasło w menadżerze haseł. Wychodzi na to, że jest jakiś problemach z generowaniem haseł, a z zapisywaniem i autouzupełnianiem już nie.Synchronizacja chrome włączona. Na komputerze wszystko działa.. Hmm , jakieś pomysły??

Wysłane z mojego 2201116SG przy użyciu Tapatalka