Jump to content

Zapięcie u-lock do M365 pro

Grabo

Recommended Posts

Cześć,

Od jakiegoś czasu szukam w miarę solidnego zapięcia typu u-lock do mojej m365 pro.

W internecie praktycznie nie ma informacji na ten temat, lub są one szczątkowe.

Obecnie mam bardzo słabe zapięcie za 20zł, które można przeciąć porządnymi kombinerkami.

Budżet mam ograniczony do powiedzmy 100zł, bo ostatnio miałem sporo wydatków.

Zastanawiam się nad trzema zapięciami:

Kryptonite Keeper 12 STD

Onguard Bulldog Mini LS 8014

Onguard Neon 8155

Kryptonite mam wrażenie, że płaci się sporo za firmę i popularność, więc skłaniał bym się raczej ku zapięciom Onguard, ale może nie mam racji, więc niech ktoś inny się wypowie. Do tego dochodzi kwestia wymiarów, wydaje mi się, że przy szerokości 9cm nie da się przełożyć zapięcia w żadną stronę, jak się je przypnie na tej rurce między podestem a kierownicą. Co do długości, to wydaje mi się, że 14cm będzie za mało, a te 20-24cm wręcz idealne, ale to są tylko moje domysły, niech się wypowie ktoś kto używa podobnego zapięcia. 

Z góry dziękuję za odpowiedzi ☺️

13 godzin temu, Battery_Saver napisał:

Przeglądałem ten temat, nie ma tam żadnych konkretów, a jedyne polecane zapięcie to takie za 200zł.

Okazyjnie udało mi się kupić prawie nowe zapięcie b'twin 700 za 40zł. Wymiary 10x16cm także powinno być ok. Hulajnogę zostawiam na maksymalnie 20 minut pod marketami, więc takie zapięcie według mnie w zupełności wystarczy.

Edited by Grabo