Rostov Posted July 20, 2022 Share Posted July 20, 2022 Nie bardzo wiem, w którym dziale forum umieścić ten temat, ponieważ dotyczy telefonu pośrednio. W razie czego, proszę o przesunięcie do odpowiedniego działu. Gdy sparuje się telefon z komputerem z systemem Windows przez Bluetooth, zaznaczając opcję „Dźwięk multimediów”, pojawia się powiadomienie, że telefon połączony jest z usługą „Dźwięk stereo” na komputerze. Uruchamia się również automatycznie systemowy player, który odtwarza na słuchawkach lub głośniku muzykę odtwarzaną w telefonie. Moje pytanie, czy da się ten systemowy player zamienić na jakiś inny, np. AIMP? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZduneX25 Posted July 20, 2022 Share Posted July 20, 2022 Panel Sterowania > Aplikacje > 3 kropki > Domyślne aplikacje > Muzyka: AIMP Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rostov Posted July 20, 2022 Author Share Posted July 20, 2022 Ale to jest sposób na zmianę domyślnego playera w Androidzie, a mnie chodzi o domyślny player w Windowsie, który uruchamia się po podłączeniu telefonu przez BT, by dźwięki odtwarzane w telefonie były słyszalne w głośniku laptopa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts