langolier Opublikowano 4 Lipca 2022 Opublikowano 4 Lipca 2022 Wygląda to tak, że początek rozmowy jest ok ale po pewnym czasie (kilkadziesiąt sekund) rozmowa zaczyna być przerywana, osoba po drugiej stronie jakby wchodziła w strefę bardzo słabego zasięgu - słychać ucinane sylaby. Dzieje się tak zawsze (mam pewność świetnego zasięgu z obu stron) i przynajmniej w 2 sieciach (Orange i T-Mobile), także przy połączeniach wewnątrz Orange. Mam preferowany tryb sieci LTE oraz włączony VoLTE. Nawiązywanie połączeń przez WiFi wyłączone.
Netoper Opublikowano 4 Lipca 2022 Opublikowano 4 Lipca 2022 Już nie.pierwszy temat że na przejściówce są problemy, jeśli bez słuchawek jest ok to by potwierdzało że Xiaomi jest wybredne jeśli chodzi o dobranie przejściówki.Najlepiej w jakimś stacjonarnym sklepie sprawdzić czy dana przejściówka będzie miała chęć współpracować poprawnie.Wysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka
langolier Opublikowano 15 Lipca 2022 Autor Opublikowano 15 Lipca 2022 W sklepie mieli 3 rodzaje przejściówek: jedna taka belka prostopadła do wtyczki USB-C (z drugiej strony gniazdko umożliwiające równoczesne ładowanie telefonu), druga rzekomo oryginalna do Samsungów i trzecia no name czarna z cienkim kabelkiem. Żadna nie dała rady Natomiast zastanawiam się (niestety teraz, po fakcie mi to przyszło do głowy), czy nie jest to może kwestia trybu oszczędności energii, który mam włączony. Problem w tym, że nie mam jak tego sprawdzić, bo tamtą pierwszą przejściówkę zwróciłem...
Netoper Opublikowano 15 Lipca 2022 Opublikowano 15 Lipca 2022 Raczej nie.Jeszcze coś mi się przypomniało, w opcjach programistycznych czy nie jest wyłączony routing USB audioWysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi