RUDEX Opublikowano 3 Czerwca 2022 Opublikowano 3 Czerwca 2022 Witam, chciałem sobie wgrać system miui polska na redmi 9T, fastboot i wgranie TWRP przeszło bez problemu, ale nie wykrywa telefonu w komputerze. MTP włączone. Próbowałem jeszcze na jakimś innym TWRP to samo. Już 4 godziny się szlajam po internecie i nie mogę znaleźć rozwiązania.
Adam Błażejewski Opublikowano 3 Czerwca 2022 Opublikowano 3 Czerwca 2022 Robiłeś wszystko tak jak w instrukcji jest napisane? Format data wykonałeś ?
RUDEX Opublikowano 4 Czerwca 2022 Autor Opublikowano 4 Czerwca 2022 wszystko nawet po 15 razy. Najpierw oczywiście debugowanie usb w opcjach programistycznych. Teraz zauważyłem, że telefon wraca do globala, pomimo, że zrobiłem formata wszystkiego ( tak jak mówiłem po 15 razy)
Kacper Skrzypek Opublikowano 4 Czerwca 2022 Opublikowano 4 Czerwca 2022 Telefon wraca do Globala, bo nie wgrałeś niczego innego Gdy zrobiłeś format data (ważne - format, nie wipe) to potem uruchomiłeś TWRP ponownie czy nie? Jeśli nie, to to zrób.
Rekomendowane odpowiedzi