Kox Opublikowano 30 Maja 2022 Opublikowano 30 Maja 2022 (edytowane) Witam. Mam pytanie? Dlaczego w menu aparatu jest brak zdjęć macro? Edytowane 30 Maja 2022 przez Kox Zmiana tytułu
Kacper Skrzypek Opublikowano 30 Maja 2022 Opublikowano 30 Maja 2022 Nie mam już od dawna MIX-a, więc nie powiem dokładnie, gdzie to menu może się znajdować obecnie, ale sprawdź jeszcze opcję Edytuj, może tam by się znalazło (bo rozumiem, że po dotknięciu tej ostatniej kropki przy zbliżeniu masz po prostu zbliżenie, a nie makro?) 1
Kox Opublikowano 31 Maja 2022 Autor Opublikowano 31 Maja 2022 Wiatm. Każdy xiaomi jaki mam posiada w menu włączenie zdjęć makro w tym nigdzie nie ma😔. A ta kropka o której pisałeś to jest zoom pięciokrotny
Kacper Skrzypek Opublikowano 1 Czerwca 2022 Opublikowano 1 Czerwca 2022 Tak w sumie teraz pomyślałem... Nie wiem, gdzie miałoby być makro, skoro Mix 4 nie ma obiektywu od makro Czasem jest ono robione szerokim kątem ale w tym przypadku? Chyba nie.
Kox Opublikowano 2 Czerwca 2022 Autor Opublikowano 2 Czerwca 2022 Szkoda. To ogólnie fajny telefon i makro by się przydało 😔
Adam Błażejewski Opublikowano 4 Czerwca 2022 Opublikowano 4 Czerwca 2022 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi