Kerik Opublikowano 27 Maja 2022 Opublikowano 27 Maja 2022 Nieopatrznie w oryginalnej aplikacji "książka telefoniczna" kliknąłem - "wymuś zatrzymanie " i teraz nie mogę uruchomić tej aplikacji - czy istnieję możliwość naprawienia tego błędu żeby można uruchomić tą aplikację ? .
0 FromWP Opublikowano 27 Maja 2022 Opublikowano 27 Maja 2022 To (YellowPage) chyba w romach globalnych i naszym regionie nie działa. Można wyłączyć (wymusić zatrzymanie, lub odinstalować) bez żadnych konsekwencji. Do czego chciałeś tego używać?
0 Kerik Opublikowano 27 Maja 2022 Autor Opublikowano 27 Maja 2022 Po prostu chciałem sprawdzić jak to działa. Dziękuję za odpowiedź. pozdrawiam kerik
0 Adam Błażejewski Opublikowano 27 Maja 2022 Opublikowano 27 Maja 2022 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Pytanie
Kerik
Nieopatrznie w oryginalnej aplikacji "książka telefoniczna" kliknąłem - "wymuś zatrzymanie " i teraz nie mogę uruchomić tej aplikacji - czy istnieję możliwość naprawienia tego błędu żeby można uruchomić tą aplikację ? .
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi