ArekG Opublikowano 15 Maja 2022 Opublikowano 15 Maja 2022 Witam Wszystkich, Mam taki problem...zegarek posiadam od roku i nic się nie działo, wczoraj wieczorem nagle zegarek się wyłączył i próbował kilka razy wystartować ponownie, za każdym razem pytając czy ma zrobić restart i się wyłączał , tak w kółko. Dziś rano wystartował normalnie i wszystko zadziałało ,trwało to może pół godziny , zegarek znowu się wyłączył i tyle. Raz na jaki czas wystartuje pokaże napis amazfit, pokaże się tarcza i po pięciu sekundach wyłącza się ponownie i tak w koło, czy ktoś może miał taki przypadek i może pomóc co z tym zrobić?😞 Z góry dziękuję za pomoc i wyrozumiałość
ZduneX25 Opublikowano 16 Maja 2022 Opublikowano 16 Maja 2022 Miałeś systemowa tarcze czy dogrywaną? Jak coś to zmień na jakąś z domyślnych i daj fabryczne w zegarku kiedy odpali na chwilę.
ArekG Opublikowano 16 Maja 2022 Autor Opublikowano 16 Maja 2022 Tak, tarcza byla systemowa, sprobuje zrobic ustawienia fabryczne, jesli oczywiscie sie uda gdyz zegarek zalacza sie na kilka sekund I tak w kolo.
ZduneX25 Opublikowano 16 Maja 2022 Opublikowano 16 Maja 2022 Zobacz czy pod ładowarką nie włączy się na dłużej, kiedyś jak umierały pierwsze GTRy to ładowarka stawiała je na nogi.
ArekG Opublikowano 16 Maja 2022 Autor Opublikowano 16 Maja 2022 (edytowane) Próbowałem wrócić do ustawień fabrycznych oraz podpiąć pod ładowarkę ,bez rezultatów, zegarek nadal wariuje,zegarek się włącza, poźniej pokazuje tarcze, następnie pyta czy zrobić restart i samoczynnie sie restartuje i tak w koło. Może dostało się jakieś zabrudzenie i trzeba go oddać do serwisu,czy jest jakiś oficjalny serwis tej marki??? Edytowane 16 Maja 2022 przez ArekG
Netoper Opublikowano 17 Maja 2022 Opublikowano 17 Maja 2022 czy jest jakiś oficjalny serwis tej marki??? Czy przy zakupie otrzymałeś dowód zakupu i kartę gwarancyjną?Wysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka
ZduneX25 Opublikowano 17 Maja 2022 Opublikowano 17 Maja 2022 Serwisu oficjalnego nie ma, bo zasada u Amazfita jest taka, że zegarek się wymienia na nowy (nie naprawia), czyli bez dowodu zakupu opcje masz mocno ograniczone. Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka
ArekG Opublikowano 17 Maja 2022 Autor Opublikowano 17 Maja 2022 Nie, nie mialem dowodu zakupu ,gdyz zegarek byl kupowany przez chinska strone,czyli pozostaje wymiana na nowy….
Netoper Opublikowano 17 Maja 2022 Opublikowano 17 Maja 2022 Z wymianą serwisową/ gwarancyjną (w Polsce) w takim przypadku może być problem. Zobacz w szczegółach oferty, zakupu czy sprzedawca pisał coś o gwarancji. Ale znając życie nawet jak jest to musiałabyś do niego sprzęt wysłać.Najlepiej zapytaj go bezpośrednio jak to wygląda.Wysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka
ArekG Opublikowano 17 Maja 2022 Autor Opublikowano 17 Maja 2022 1 godzinę temu, Netoper napisał: Z wymianą serwisową/ gwarancyjną (w Polsce) w takim przypadku może być problem. Zobacz w szczegółach oferty, zakupu czy sprzedawca pisał coś o gwarancji. Ale znając życie nawet jak jest to musiałabyś do niego sprzęt wysłać. Najlepiej zapytaj go bezpośrednio jak to wygląda. Wysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka Tak jak mowisz,zegarek ma troche ponad rok,wiec pewnie beda sie upierac ze to juz po gwarancji I ich to nie obchodzi no chyba ze chcesz kupic nowy ...😀
Netoper Opublikowano 17 Maja 2022 Opublikowano 17 Maja 2022 To niestety raczej już kiszka, bo jak dają gwarę to właśnie na rok, bo to nie podpada pod sprzedaż w UE Wysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka
ArekG Opublikowano 17 Maja 2022 Autor Opublikowano 17 Maja 2022 No cóż dzięki Panowie za info,trzeba będzie kupić nowy i to w kraju a nie u chinola 😏
Rekomendowane odpowiedzi