Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich.

Telefon spadł z małej wysokości ale niestety na tyle niefartownie, że pękła szybka i nie działa dotyk w dolnej połowie ekranu, łącznie z klawiszami funkcyjnymi. Panel LCD jest cały. Wszystko inne działa jak należy.

Czy ktoś podejmie się wymiany? Do wymiany jest tylko panel dotykowy, czy komplet z LCD? Jest dostęp do oryginalnych części Xaomi? No i oczywiście jaki jest ewentualny koszt i czas naprawy.

Z góry dzięki za odp.

post-6245-0-51722400-1436862467_thumb.jp

post-6245-0-52081400-1436862473_thumb.jp

Opublikowano

Jak to zjadliwe? Czyli nie mam szans na wymiane na oryginalny od Sharpa? Jeżeli tak, to chyba zamówie nowy a ten sprzedam, bo dochodzą jeszcze koszty ubezpieczonej przesyłki do Wrocławia a to przekracza połowę wartości nowego tel. :(

Ile jest warty taki rozbity? Zdjęcia w pierwszym poście.

Opublikowano

Masz. Przecież to nie ma związku. Masz zbity digitizer a nie LCD. Ekran będzie Sharp albo inny. Digitizer nie jest oryginalny ale nie ma innej możliwości.

Wysłane z MI Note Pro

szykuj portfel ekran z ramka okolo 70 $ bez ramki okolo 50 $ + wymiana jak cie acid zamknie w 300 zl to będzie dobrze :D

z tymi oryginałami to cięzkawo może byc ale zamienniki są zjadliwe wymieniałem koledze w mi4 i nie narzeka poza tym że ramka była krzywo frezowana w jednym miejscu xD

Lol 300 zł?? To ja to za darmo robię?

Wysłane z MI Note Pro

Opublikowano

Troche się pogubiłem.

Chodziło mi o to, czy oddzielisz mój popękany digitizer od LCD i w jego miejsce wkleisz nowy, ale nieoryginalny -> LCD zostaje stare oryginalne. Czy może wymieniasz całość na coś takiego? http://www.ibuygou.com/p-original-xiaomi-mi3-wcdma-edition-touch-screen-plus-lcd-6851.html

Czy może jeszcze inna opcja wchodzi w grę. Sorki, że tak drąże temat, ale już mam mętlik w głowie.

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...