Krzysztof 68 Opublikowano 18 Kwietnia 2022 Opublikowano 18 Kwietnia 2022 Po zainstalowaniu ostatniego softu na Xiaomi 11 Lite 5G NE jest na ekranie zegar. Taki jak na zdjeciu. Nie przeszkadza mi tylko jest połaczony z jakims alarmem i budzi mnie co rano. Przejrzałem wszystkie alarmy ,ale to nie to. Jak to możliwe prosze o pomoc w wyłączeniu.
Kacper Skrzypek Opublikowano 18 Kwietnia 2022 Opublikowano 18 Kwietnia 2022 Albo jestem ślepy, albo nie widzę tego zegara (chyba że zasłania go widżet, nie wiem).
Krzysztof 68 Opublikowano 18 Kwietnia 2022 Autor Opublikowano 18 Kwietnia 2022 Kacper przepraszam to niby stoper , budzik , obok ikony bluetooth sorry niejasno sie wyraziłem - jak powiekszysz to zakreslony na ciemno bo na szybko.
ZduneX25 Opublikowano 18 Kwietnia 2022 Opublikowano 18 Kwietnia 2022 To właśnie ikona włączonego budzika, pokaż aplikację Zegar.
Krzysztof 68 Opublikowano 18 Kwietnia 2022 Autor Opublikowano 18 Kwietnia 2022 ZduneX25 DZIEKI miałeś rację to była aplikacja zegar a tyle sie naszukałem......
Rekomendowane odpowiedzi