Krzysztof 68 Posted April 7, 2022 Share Posted April 7, 2022 Nie wiem czy dobrze to okresliłem jako Google News ale chodzi mi o tą ikonkę Google w naszym miui.eu w ktorym sa wszystkie wiadomości na temat telefonów, nowych softów, windowsa- gdzie to mogę znaleźć na komputerze bo wzrok juz nie ten a lepiej by mi sie czytalo na kompie bo wieksze litery. Moze ktoś będzie tak miły i podpowie . Bede wdzięczny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted April 7, 2022 Share Posted April 7, 2022 https://news.google.com/topstories?hl=pl&gl=PL&ceid=PL:pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krzysztof 68 Posted April 7, 2022 Author Share Posted April 7, 2022 Dzieki Kacper ze poświeciłeś mi uwagę , wiesz ale to znalazłem, a chodzi mi o to że na moim Xiaomi jest to ladnie wyciagniete , wszystkie informacje techniczne, programistyczne itp. to to co mnie interesuje a tu jest raczej tak ogolnie, najwiecej o Putinie, jest zakladka o technice ale ma się to nijak do tego co mam w telefonie a tam jest to pieknie wyciągniete. Czyli podejrzewam ze nie ma mozliwosci znalezienia czegos takiego na komputerze?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted April 7, 2022 Share Posted April 7, 2022 Najprawdopodobniej nie, chyba że coś w zakładce "Dla Ciebie" albo "Obserwujesz". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts