seryjny Posted March 28 Share Posted March 28 Zarejestrowałem się tutaj, ponieważ mam problem z urządzeniem Redmi Smart Band Pro, którego rozwiązania nie potrafię znaleźć. Chodzi o zliczanie kroków itd. W momencie ręcznej synchronizacji z apki Mi Fitness wszystko działa, dane w apce zgadzają się z danymi w opasce. Jednak jeśli nie zsynchronizuję danych i minie północ, dane są zerowane, a zliczone ilości znikają. Spodziewałem się, że dane następnego dnia będą synchronizowane w całości łącznie z wczorajszymi (tak działa Mi Band 6). Tymczasem wczorajsze znikają. Czy ktoś spotkał się z takim problemem, można coś na to poradzić? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szumi Posted March 31 Share Posted March 31 Witam, mam identyczny problem. Wygląda na to, że problem jest w oprogramowaniu opaski, bo nie ma wogole historii aktywności na opasce tylko jest w aplikacji. Czyli opaska nie zapamiętuje danych. Martwi mnie to, bo wcześniej miałem band 5 i wszystko działało, nic się gubiło. Oczekiwałem, że tu będzie tak samo, a tu lipa. Irytuje mnie również czułość ekranu opaski. Bardzo mnie to wkurza jak mam założone rękawice robocze i co chwilę się uruchamia zmiana ekranu lub jakiś trym sportowy. Kapiąc się to samo. Kropla spadnie na ekran i ten wariuje od dotyku. W Mi Band 5 było tak samo, ale zmieniło się po aktualizacji oprogramowania. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts