Bugli Posted March 26, 2022 Share Posted March 26, 2022 Witam Parę godzin temu zniknęło mi z telefonu prawie 200 zdjęć, nie zostały one usunięte w żaden sposób przez człowieka. Sprawdzałem w folderze ,,kosz" tam również ich nie ma. Nie miałem stworzonej wersji zapasowej akurat tej części zdjęć :(( Więc zwracam się do was z zapytaniem czy znacie jakieś rozwiązanie tego problemu. Czy może to być jakiś błąd samego telefonu? Ponowne uruchomienie telefonu również nic nie dało. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Netoper Posted March 26, 2022 Share Posted March 26, 2022 Sprawdzałeś w chmurze Xiaomi czy Google? O ile nie wyłączyłeś synchronizacji.Wysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
brawo Posted March 27, 2022 Share Posted March 27, 2022 8 godzin temu, Bugli napisał: Nie miałem stworzonej wersji zapasowej akurat tej części zdjęć Czytaj posty. To nie boli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts