maciek1108 Opublikowano 18 Marca 2022 Opublikowano 18 Marca 2022 Witam od samego poczatku mam pronlem z wykonywaniem połączeń w miui 13 android 12 MI10T LITE , jak i w wersii beta tak i tej wczoraszej wersii stabilnej ,w czasie próby nawiązania połączenia od razu wyskakuje zakończono , jedyna moąliwość jaką udało mi się zadzwonić to zmiana dostępu sieci z 5G na 2G , proszę o pomoc w rozwiązaniu tego problemu
Kacper Skrzypek Opublikowano 18 Marca 2022 Opublikowano 18 Marca 2022 Od samego początku, czyli od kiedy? Bez loga wiele się nie dowiemy. U mnie wszystko działa poprawnie. Możesz ewentualnie spróbować wyłączyć VoWiFi/VoLTE o ile je masz (choć u mnie w Mobile Vikings działają one bez problemu). https://xiaomi.eu/community/threads/guide-logging-with-adb-logcat.63684/
maciek1108 Opublikowano 18 Marca 2022 Autor Opublikowano 18 Marca 2022 (edytowane) Dziękuję bardzo problem rozwiązany po wyłączeniu VoLTE , telefon w sieci T-MOBILE Ale za to pokazuje mi się taki komunikat , kiedy chcę wysłać log , lub zrobić zrzut ,telefon się restartuje do recovery , Telefon restartuje się kiedy chcę wejść Pokaż treść błędu Edytowane 18 Marca 2022 przez maciek1108
Kacper Skrzypek Opublikowano 18 Marca 2022 Opublikowano 18 Marca 2022 Spróbuj zrobić log tak jak wyżej napisałem. Możliwe, że to problem z aplikacją Uprawnienia, spróbuj wyczyścić jej dane.
kill649 Opublikowano 27 Kwietnia 2022 Opublikowano 27 Kwietnia 2022 Dołącze do dyskusji bo tak jak Maciek mam od czasu aktualizacji ten sam problem. Więcej opisałem w wątku Maćka Daje link do logu z mojego teleofnu zgodnie z instrukcją. https://1drv.ms/t/s!AlAuiCRtoFaHhs9F66Lj-7uim3LRIg?e=3akPJD
Kacper Skrzypek Opublikowano 27 Kwietnia 2022 Opublikowano 27 Kwietnia 2022 Z tego co widzę masz Globala. O log prosiłem z ROM-u Xiaomi.eu. Skoro spieprzone jest też na Globalu, no to raczej Xiaomi coś popsuło. U mnie na tym samym telefonie, najnowszej becie Xiaomi.eu i w Mobile Vikings (~Play) VoLTE/VoWiFi działa.
Rekomendowane odpowiedzi