irqmishell Opublikowano 12 Marca 2022 Opublikowano 12 Marca 2022 Dzień dobry, Od jakiegoś czasu często pojawia mi się na opasce Mi Band 4 powiadomienie "opaska jest połączona". Zdarza się to dość często. Średnio co godzinę. Zwłaszcza jak się oddalę o telefonu i wracam ponownie. Mam na ekranie startowym ikonkę bluetooth która świeci się na czerwono gdy opaska jest poza zasięgiem telefonu i to mi w zupełności wystarczy. Drażni mnie bardzo to powiadamianie bo czasami jest częściej nież powiadomienie o połączeniu lub SMS. Opaska wibruje więc sięgam pod rękaw a tu dzonk zamiast sensownej informacji mam "opaska jest połączona". Zdarza się wam coś takiego? Jak to powiadomienie wyłączyć? IrqMishell
irqmishell Opublikowano 28 Kwietnia 2022 Autor Opublikowano 28 Kwietnia 2022 Chyba namierzyłem problem. W aplikacji Zepp life dodałem alerty aplikacji Zepp Life. I przez to pojawiało się to denerwujące powiadomienie. Dodatkowo usunąłem w ustawieniach "pokaż status na pasku powiadomień". Znowu się da używać mi Band 4.
ZduneX25 Opublikowano 29 Kwietnia 2022 Opublikowano 29 Kwietnia 2022 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi