Ciunek Opublikowano 8 Marca 2022 Opublikowano 8 Marca 2022 Witam Mam problem z połączeniem hulajnogi z telefonem. Za każdym razem przy próbie połączenia wyskakuje mi obraz tak jak w załączniku, Resetowaniem wyłączalem Bluetooth wyłączyłem telefon, hulajnoge i ciągle ten sam problem się spotkał z takim problemem Proszę o pomoc.
0 Battery_Saver Opublikowano 8 Marca 2022 Opublikowano 8 Marca 2022 (edytowane) problem z firmware BLE spowodowany jedną z poniższych opcji: - wgrany jakiś mod który powoduje problem - nieoryginalny sterownik z niekompatybilnym oprogramowaniem np. od Xbot - oprogramowanie niekompatybilne ze sobą - zbyt stare fw BLE nieobsługiwane już przez aplikację od Xiaomi I mogę tylko tak ogólnie napisać ponieważ nie podałeś żadnych szczegółów Edytowane 8 Marca 2022 przez Battery_Saver literówki
0 Ciunek Opublikowano 8 Marca 2022 Autor Opublikowano 8 Marca 2022 5 minut temu, Battery_Saver napisał: problem z firmware BLE spowodowany jedną z poniższych opcji: - wgrany jakiś mod który powoduje problem - nieoryginalny sterownik z niekompatybilnym oprogramowaniem np. od Xbot - oprogramowanie niekompatybilne ze sobą - zbyt stare fw BLE nieobsługiwane już przez aplikację od Xiaomi I mogę tylko tak ogólnie napisać ponieważ nie podałeś żadnych szczegółów Co więcej mam napisać? Robiłem wszystko zgodnie z twoimi wskazówkami w innym temacie, i na etapie łączenia urządzenia wyskakiwal błąd jak w temacie
0 Battery_Saver Opublikowano 8 Marca 2022 Opublikowano 8 Marca 2022 masz pojazd dłuższy czas czy dopiero go nabyłeś? jeśli masz dłuższy czas, to czy wcześniej działało wszystko? jeśli wszystko działało to co zrobiłeś i przestało? jaki to w ogóle pojazd? jakieś wersje oprogramowania? jakieś screeny? cokolwiek? Co robiłeś zgodnie z moimi wskazówkami? jesteś nowy na forum i nie dawałem Ci wcześniej żadnych wskazówek, więc nie mam pojęcia co zrobiłeś
Pytanie
Ciunek
Witam Mam problem z połączeniem hulajnogi z telefonem.
Za każdym razem przy próbie połączenia wyskakuje mi obraz tak jak w załączniku,
Resetowaniem wyłączalem Bluetooth wyłączyłem telefon, hulajnoge i ciągle ten sam problem się spotkał z takim problemem Proszę o pomoc.
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi