canis_lupus Opublikowano 7 Marca 2022 Opublikowano 7 Marca 2022 W Miui 12.5.2 działało ładnie, teraz zgłasza, żeby sie połączyć z siecią bezprzewodową, pomimo, ze z wifi jestem połączony. Na telefonie samsunga działa. Ktoś się z tym spotkał?
GotkaE Opublikowano 13 Marca 2022 Opublikowano 13 Marca 2022 Może ktoś potwierdzić że w orange na MIUI Global 12.5.7 RJZEUXM nie działa w ogóle wifi calling po aktualizacji kod *#*#869434#*#*
mocin Opublikowano 13 Marca 2022 Opublikowano 13 Marca 2022 18 godzin temu, GotkaE napisał: Może ktoś potwierdzić że w orange na MIUI Global 12.5.7 RJZEUXM nie działa w ogóle wifi calling po aktualizacji kod *#*#869434#*#* Mam tą samązagwozdkę. Od aktualizacji nie mam opcji uruchomienia WiFi Calling, a kod nie działa - tj. nie ma systemowego pusha na ekranie z informacją o włączeniu/wyłączeniu tej funkcjonalności.
GotkaE Opublikowano 13 Marca 2022 Opublikowano 13 Marca 2022 46 minut temu, mocin napisał: Mam tą samązagwozdkę. Od aktualizacji nie mam opcji uruchomienia WiFi Calling, a kod nie działa - tj. nie ma systemowego pusha na ekranie z informacją o włączeniu/wyłączeniu tej funkcjonalności. To dokładnie jak u mnie,na 12.5.6 zauważylem ostatnio że raz działało raz nie,zrobiłem update... i wogóle nie ma opcji w ustawieniach bo kod nie działa,coś możliwe że Orange kombinuje bo żonie w Redmi Note 8t także już wifi calling nie działa choć w ustawieniach jest włączone
canis_lupus Opublikowano 20 Marca 2022 Autor Opublikowano 20 Marca 2022 Play poinformował mnie, że nie otrzymali tej wersji romu od producenta i stąd mogą być problem, po ich stronie wszystko jest ok. Zresztą na wcześniejszym romie działało, na innych telefonach działa. Coś jest z tym romem nie tak.
Rekomendowane odpowiedzi