Kanio Posted February 20, 2022 Share Posted February 20, 2022 Witam mam problem rozlocza mi wi-fi w domu i podloncza działa i wywala gdzie szukać problemu? Operator mówi że mają dużo zgłoszeń ja temat Xiaomi odnośnie rozlonczenia wi-fi jak u was działa? Pacjent to Xiaomi redmi note 10 pro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Netoper Posted February 20, 2022 Share Posted February 20, 2022 Na obydwu pasmach rozłącza?Wysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kanio Posted February 23, 2022 Author Share Posted February 23, 2022 Na 5gz Link to comment Share on other sites More sharing options...
drago68 Posted February 24, 2022 Share Posted February 24, 2022 Telefon RN10 pro. U mnie w domu wi-fi tez rozłącza czasem ze dwa trzy razy dziennie, ale w pracy jest ok. W domu przychodzi mi powiadomienie, że ta siec wi-fi niedostępna. Muszę ponownie rozłączyć i załączyć wi-fi. Co może być przyczyną.??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kanio Posted February 24, 2022 Author Share Posted February 24, 2022 (edited) Godzinę temu, drago68 napisał: Telefon RN10 pro. U mnie w domu wi-fi tez rozłącza czasem ze dwa trzy razy dziennie, ale w pracy jest ok. W domu przychodzi mi powiadomienie, że ta siec wi-fi niedostępna. Muszę ponownie rozłączyć i załączyć wi-fi. Co może być przyczyną.??? Z jakiej masz sieci? Od kiedy ci się tak dzieje od początku czy od aktualizacji ? Edited February 24, 2022 by Kanio Link to comment Share on other sites More sharing options...
drago68 Posted February 25, 2022 Share Posted February 25, 2022 @Kanio Mam z sieci orange. Mam MIUI Global 12.5.6 Stabilna. W pracy mi nie zrywa, a tez jest chyba z orange. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kanio Posted February 25, 2022 Author Share Posted February 25, 2022 6 godzin temu, drago68 napisał: @Kanio Mam z sieci orange. Mam MIUI Global 12.5.6 Stabilna. W pracy mi nie zrywa, a tez jest chyba z orange. Zgłaszałes ten problem do Orange? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts