Skocz do zawartości
  • 0

dodawanie aplikacji z dostępem root

Pytanie

Opublikowano

Witam

Mam aplikacje, która muszę ustawić z dostępem do root.

Jak to zrobić?

W panelu sterowania nie mogę nic dodać do root, nie ma opcji dodawania aplikacji z prawami.

Gdzie to się ustawia?

10 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Opublikowano (edytowane)

Ją wchodzę w panel sterowania, następnie klikam ikonę po prawej stronie z gwiazdką (uprawnienia) i tam jest opcja dostępu do roota. Oczywiście robię to wszystko z pulpitu telefonu, bo tam mam ikonę aplikacji panel sterowania.

Wysłane z RedMi 2

Edytowane przez tomasznowak
  • 0
Opublikowano

Ok ale mam tylko włącznik dostęp do root. A gdzie mam tam dodać aplikację? Nie ma opcji dodaj aplikacje do robót lub ustaw uprawnienia dla aplikacji.

Muszę włączyć zaskakujące okna.. Aplikacja w aplikacji

• 0
Opublikowano

musisz odpalic ten program wymagający root.W panel Sterowania>uprawnienia zobaczysz nieaktywny przełacznik przy nazwie aplikacji.Ustawiasz na aktywny i od tej chwili aplikacja ma root

• 0
Opublikowano

Ok ale mam tylko włącznik dostęp do root. A gdzie mam tam dodać aplikację? Nie ma opcji dodaj aplikacje do robót lub ustaw uprawnienia dla aplikacji.

Aplikacji tam gdzie piszesz nie ma na liście..

• 0
Opublikowano (edytowane)

musisz odpalić program i nie zamykac go na razie aby pojawił się w panel Sterowania>>uprawnienia>.dostep do root.Wtedy zobaczysz go i przesuniesz suwak na aktywny i masz root.Zamykasz aplikacje i po kolejnym odpaleniu juz jest na prawach root

Edytowane przez rekawek
  • 0
Opublikowano (edytowane)

Aplikacji się nie dodaje. Apka Uprawnienia doda ją sama, jeśli zażąda dostępu do root, a go nie dostanie.

no nie całkiem przynajmniej u mnie,aplikacja informuje o konieczności posiadania root i musze wtedy wejść w dostep i zrobic to z palca,ani jedna nie dodala mi sie w sposób o ktorym piszesz.

Edytowane przez rekawek
  • 0
Opublikowano

no ok,z tym ze ja nigdzie nie napisalem ze aplikacja dodaje root ,tylko ze po odpaleniu aplikacja pokazuje sie na liście dostępu i tam sie go przyznaje.Czyli napisalismy o tym samym,każdy na swoj sposób :P

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...