wchpikus Opublikowano 6 Lipca 2015 Opublikowano 6 Lipca 2015 Witam Mam aplikacje, która muszę ustawić z dostępem do root. Jak to zrobić? W panelu sterowania nie mogę nic dodać do root, nie ma opcji dodawania aplikacji z prawami. Gdzie to się ustawia?
0 tomasznowak Opublikowano 6 Lipca 2015 Opublikowano 6 Lipca 2015 (edytowane) Ją wchodzę w panel sterowania, następnie klikam ikonę po prawej stronie z gwiazdką (uprawnienia) i tam jest opcja dostępu do roota. Oczywiście robię to wszystko z pulpitu telefonu, bo tam mam ikonę aplikacji panel sterowania. Wysłane z RedMi 2 Edytowane 6 Lipca 2015 przez tomasznowak
0 Addamas Opublikowano 6 Lipca 2015 Opublikowano 6 Lipca 2015 A taki skrót możesz sobie utworzyć przez : Panel Sterowania -> Koło zębate w prawym górnym rogu -> Dodaj skróty
0 wchpikus Opublikowano 6 Lipca 2015 Autor Opublikowano 6 Lipca 2015 Ok ale mam tylko włącznik dostęp do root. A gdzie mam tam dodać aplikację? Nie ma opcji dodaj aplikacje do robót lub ustaw uprawnienia dla aplikacji.Muszę włączyć zaskakujące okna.. Aplikacja w aplikacji
0 rekawek Opublikowano 6 Lipca 2015 Opublikowano 6 Lipca 2015 musisz odpalic ten program wymagający root.W panel Sterowania>uprawnienia zobaczysz nieaktywny przełacznik przy nazwie aplikacji.Ustawiasz na aktywny i od tej chwili aplikacja ma root
0 wchpikus Opublikowano 6 Lipca 2015 Autor Opublikowano 6 Lipca 2015 Ok ale mam tylko włącznik dostęp do root. A gdzie mam tam dodać aplikację? Nie ma opcji dodaj aplikacje do robót lub ustaw uprawnienia dla aplikacji. Aplikacji tam gdzie piszesz nie ma na liście..
0 rekawek Opublikowano 6 Lipca 2015 Opublikowano 6 Lipca 2015 (edytowane) musisz odpalić program i nie zamykac go na razie aby pojawił się w panel Sterowania>>uprawnienia>.dostep do root.Wtedy zobaczysz go i przesuniesz suwak na aktywny i masz root.Zamykasz aplikacje i po kolejnym odpaleniu juz jest na prawach root Edytowane 6 Lipca 2015 przez rekawek
0 Numb Opublikowano 6 Lipca 2015 Opublikowano 6 Lipca 2015 Aplikacji się nie dodaje. Apka Uprawnienia doda ją sama, jeśli zażąda dostępu do root, a go nie dostanie.
0 rekawek Opublikowano 7 Lipca 2015 Opublikowano 7 Lipca 2015 (edytowane) Aplikacji się nie dodaje. Apka Uprawnienia doda ją sama, jeśli zażąda dostępu do root, a go nie dostanie. no nie całkiem przynajmniej u mnie,aplikacja informuje o konieczności posiadania root i musze wtedy wejść w dostep i zrobic to z palca,ani jedna nie dodala mi sie w sposób o ktorym piszesz. Edytowane 7 Lipca 2015 przez rekawek
0 Numb Opublikowano 7 Lipca 2015 Opublikowano 7 Lipca 2015 Ja nie napisałem, że dostanie z automatu root, tylko to, że apka ją doda. Oczywiście po tym trzeba dać jeszcze dostęp.
0 rekawek Opublikowano 7 Lipca 2015 Opublikowano 7 Lipca 2015 no ok,z tym ze ja nigdzie nie napisalem ze aplikacja dodaje root ,tylko ze po odpaleniu aplikacja pokazuje sie na liście dostępu i tam sie go przyznaje.Czyli napisalismy o tym samym,każdy na swoj sposób
Pytanie
wchpikus
Witam
Mam aplikacje, która muszę ustawić z dostępem do root.
Jak to zrobić?
W panelu sterowania nie mogę nic dodać do root, nie ma opcji dodawania aplikacji z prawami.
Gdzie to się ustawia?
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi