Beltex Posted January 26, 2022 Share Posted January 26, 2022 (edited) Witam Chciałem zapytać o ostatnią aktualizacje miui jaką dostałem, mój telefon to remi note 9 pro 6ram/128gb wersja miui 12.5.6.0(RJZEUXM) której tyczy się pytanie .... dlaczego ? Dlaczego wypuścili coś takiego? Dlaczego dostałem okrojoną wersje ? tu nic nie ma z aktualizacji 12.5. czy przyjdzie jakaś inna wersja ? czy coś da się z tym zrobić ? Proszę o info , nigdzie o tym bublu nie pisze. Edited January 27, 2022 by Beltex Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam Błażejewski Posted January 27, 2022 Share Posted January 27, 2022 Takie pytania skierować należy do Xiaomi, nie do nas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beltex Posted January 27, 2022 Author Share Posted January 27, 2022 (edited) Temat naspałem w dziale "dyskusja ogólna" to już nie można się wypowiedzieć na inny temat niż $ Miui Polska $ ?? Edited January 27, 2022 by Beltex Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam Błażejewski Posted January 27, 2022 Share Posted January 27, 2022 Oczywiście, że można, lecz to nie jest wypowiedź a kilka pytań i to nie do nas a do Xiaomi. Więc nie rozumiem po co je tu piszesz. Jeśli chciałbyś uzyskać odpowiedzi na swoje pytanie, to powinieneś zadać je właśnie im. Na odpowiedź oczywiście nie licz ale napisać zawsze możesz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts