Skocz do zawartości

Zmiana tła telefonu z bialego na czarny w Xiaomi 11T 5G ??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie  jak zmienić tło  telefonu z bialego na czarny w Xiaomi 11T 5G ?? Ikony mam idealne, tapete czarna, kontakty czarne, tylko gdy wlaczam ikonke telefonu jest sakramenco biale czego nie moge zniesc. Mam tez  Nowy Xiaomi 11 Lite 5 G NE i tam tło jest czarne a w kazdym razie ciemne czyli da sie to zrobic tylko nie pamietam jak?? I druga sprawa dostalem odpowiedz ze miui.eu czy tez miui. polska nie bedzie do modelu  Xiaomi 11T 5G  z uwagi na procesor. ?? Chodziło mi głównie o nagrywanie z czym sobie zreszta poradzilem w tym modelu zdejmujac bootloader i flashujac  Romem Indonezja MIUI Global 12.5.3. gdzie jest w opcjach nagrywanie. Czy jak przyjda nowe romy do regionu indonezja to bedzie mi sie automatycznie aktualizowac bo bootloader sie zamknal. I czy opcja nagrywania tam nie zniknie?? Na dole screenshoty - jak zrobic na tych dwoch zeby tło było ciemne?? Pozdrawiam.

Screenshot_2022-01-19-14-58-49-438_com.miui.home (FILEminimizer).jpg

Screenshot_2022-01-19-14-59-06-654_com.simplemobiletools.contacts.pro (FILEminimizer).jpg

Screenshot_2022-01-19-14-59-32-342_xyz.klinker.messenger (FILEminimizer).jpg

Screenshot_2022-01-19-14-59-53-586_com.android.settings (FILEminimizer).jpg

Screenshot_2022-01-19-15-00-07-955_com.android.contacts (FILEminimizer).jpg

Opublikowano (edytowane)

Sorry za post pod postem chcialem tylko zeby zawiadamialo mnie o odpowiedziach.

I czy jakby zastosowac ROM od Mi 10T Lite albo od  Xiaomi 11 T PRO 5 G to by sie nie dalo go wgrac, bo pod niektorymi modelami pisze ze rowniez moznawgrac do.......    tylko nie chcialbym uwalic smartfona.

Edytowane przez Krzysztof 68
dodatkowe pytanie
Opublikowano

Włączyłeś w ogóle ciemny motyw w ustawieniach? (na globalu - tryb ciemny, w ustawieniach wyświetlacza).

Aktualizacje będą się automatycznie instalować. Nagrywanie raczej nie zniknie. I nie, ROM od Mi 10T Lite albo od Xiaomi 11T Pro nie przejdzie. To są zupełnie inne telefony...

• Thanks 1
Opublikowano (edytowane)

Kacper Skrzypek niech cię Bóg w dzieciach wynagrodzi :). Takie proste a człowiek taki głupi, wystarczył ruch palcem i jest miodzio. A siedzę w komórkach od 1990 r. jak w pierwszej pracy kupiłem Alcatela. No ale człowiek uczy się i od młodszych kolegów i się tego nie wstydzę. Przeszedłem chyba ze 20 firm produkujących telefony, ale zostanę na parę latek przy Xiaomi. Chciałem wymienić na model PRO, bo tam jest inny procek i jest MIUI.eu, ale kosztuje za dużo. No cóż cieszy tylko ze na tej Indonezji będzie się samo aktualizowało i mam nadzieje ze nie wyłącza nagrywania. Polska to dziwny kraj co im przeszkadza nagrywanie-jak do mnie dzwonią to mówią rozmowa nagrywana-jak ja mowie ze ja też nagrywam to trzask słuchawki, a jak mówię na końcu rozmowy tez cię nagrałem i mam dowód to słyszę brzydkie słowo i jeb słuchawka. A nieraz mi to pupę uratowało. Ale mój drugi fon obecnie to Xiaomi 11 Lite 5 G NE i tam jest MIUI.eu-naprawdę za***ista sprawa chylę głowę przed twórcami. Ale musze miec dwa telefony bo mam 3 numery. Powiedzmy ze taka praca albo zboczenie 😁. Kacper SUPERPMODZIE. Pozdrawiam .

• Kacper Skrzypek
Edytowane przez Krzysztof 68
  • Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...