foreverfree Opublikowano 30 Czerwca 2015 Opublikowano 30 Czerwca 2015 Witam. Mam kilka pytań na temat przesyłu danych w Mi Note. Pierwsze to teraz zobaczyłem że przesył na karcie 1 wyłącza się w momencie rozmowy na karcie 2,czy to normalne?? A od początku nieraz mam problem z netem, tak jak by "zawias" danych, pokazuje około 0,06Kb/s i nic nie działa, najlepiej restart fona. Niech nikt mi tu nie pisze że to zależy od sieci,bo występuje to w Polsce i w Holandii więc raczej nie jest to wina operatora. I chyba tez jak wybrałem neta na sim 2 to strasznie gubiło mi dane,jest H+ za moment jest 2G, za moment nie mam nic. Może mam coś z fonem??Pozdrawiam
Acid Opublikowano 1 Lipca 2015 Opublikowano 1 Lipca 2015 Co do 1 to oczywiście, że normalne. Tak działa dual sim passive. Wysłane z MI Note Pro
foreverfree Opublikowano 11 Lipca 2015 Autor Opublikowano 11 Lipca 2015 Acid a jeszcze jedno pytanie.... Jak używam internetu na karcie sim 1 (akurat przeglądam strony) to nie można sie do mnie dodzwonic na sim 2, to też normalne??
Acid Opublikowano 11 Lipca 2015 Opublikowano 11 Lipca 2015 Teoretycznie tak ale nie jak przeglądasz strony tylko jak coś ściągasz cały czas i w tym momencie ktoś dzwoni. U mnie chyba tak nie było i często ktoś dzwonił jak sobie neta przeglądałem. Inaczej: tak by było akurat gdybyś pobierał stronę (strona się ładuje) a akurat ktoś dzwoni. Przynajmniej tak myśle.
Rekomendowane odpowiedzi