Norbas Posted December 16, 2021 Share Posted December 16, 2021 Witajcie. Jako świeży użytkownik tego sprzętu proszę o informację czy da się jakoś w nim używać pakietu wykupionego w kablówce Vectra? Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Netoper Posted December 16, 2021 Share Posted December 16, 2021 Jakiego pakietu?Wysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norbas Posted December 16, 2021 Author Share Posted December 16, 2021 Może inaczej. Jest kablówka Vectra. Do niej dodana możliwość korzystania jeszcze na trzech urządzeniach przez internet. W przeglądarce na laptopie to działa. A chciałbym tego użyć na MiBox Link to comment Share on other sites More sharing options...
Netoper Posted December 17, 2021 Share Posted December 17, 2021 To w czym jest problem? Nie instaluje się przeglądarka na miboxie? Czy instaluje się ale nie działa usługa TV internetowej?Wysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norbas Posted December 17, 2021 Author Share Posted December 17, 2021 W tym, że chodzi mi o aplikację lub wtyczkę do kodi. W sieci są wpisy z 2019 roku o apce ktorej nie znajduję w sklepie play i jedni pisali że działa a inni że nie. Mamy 2021 i jestem ciekaw jak to teraz wygląda Link to comment Share on other sites More sharing options...
Netoper Posted December 17, 2021 Share Posted December 17, 2021 No to znowu zapytam, w czym masz problem, nie możesz zainstalować wtyczki czy instaluje się ale nie działa.?Bo wcześniej pisałeś o przeglądarce.Wysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matheusz Posted December 17, 2021 Share Posted December 17, 2021 @Nordbas wtyczka Vectry do Kodi znajduję się w repo mbebe: https://github.com/mbebe/blomqvist Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norbas Posted December 17, 2021 Author Share Posted December 17, 2021 4 godziny temu, Netoper napisał: No to znowu zapytam, w czym masz problem, nie możesz zainstalować wtyczki czy instaluje się ale nie działa.? Bo wcześniej pisałeś o przeglądarce. Wysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka W przeglądarce nie działa, albo ja nie umiem uruchomić. Nie wiem jak mam znaleźć wtyczkę do Vectry i czy istnieje. Tu nie ma co rozumieć, po prostu jestem zielony w temacie i szukam po omacku, a mam wrażenie że dla Ciebie to chleb powszedni i irytuje Cię ktoś kto może się na tym zwyczajnie nie znać bo od wczoraj się zderzył z tematem. Mnie też irytują zieloni w mojej dziedzinie, jednak staram się tego nie okazywać i wskazać drogę by nie zniechęcać. Matheusz dziękuję. To już jakiś konkret którego szukałem. Postaram się to jakoś zainstalować i może się uda 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Netoper Posted December 17, 2021 Share Posted December 17, 2021 Nie nie irytuje mnie, tylko tak zadajesz pytania że nie do końca wiadomo o co Ci chodzi, czy o pakiet internetowy, czy o pakiet TV internetowej, czy o jakieś inne pakiety, i w końcu się okazuje że chcesz w kodim mieć kablówkę, a nie tak jak pisałeś że tak jak w laptopie przez przeglądarkę.Dlatego dopytywałem co jest konkretnie problemem.A nie wpadłem na to że mając kablówkę i telewizor/monitor, chcesz wtyczkę do kodiego żeby na telewizorze/monitorze oglądać programy kablowe.Wysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norbas Posted December 17, 2021 Author Share Posted December 17, 2021 Dekoder Vectry jest w mieście X. Przebywam w mieście Y i chcę mieć dostęp do TV na MiBox. Vectra daje możliwość oglądania przez internet do 3 użytkowników/urządzeń w cenie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts