p.bajski91 Opublikowano 13 Grudnia 2021 Opublikowano 13 Grudnia 2021 Witam Forumowiczów. Szukałem tematu, lecz nie mogę znaleźć. Mam problem z moim redmi note 8 pro. Głośność dzwonka połączenia podczas połączenia przychodzącego wycisza się do minimum, ledwie słyszalnego tonu. Mimo zwiększenia głośności, problem wraca. Uruchamiałem ponownie telefon, lecz to nic nie pomogło. Ma ktoś jakieś rozwiązanie na to? Czy tylko twardy reset wchodzi w grę? Pozdrawiam miłośników Xiaomi 🙂
Netoper Opublikowano 13 Grudnia 2021 Opublikowano 13 Grudnia 2021 Nie masz przypadkiem ustawionego - wycisz po pierwszym dzwonku?Wysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka
p.bajski91 Opublikowano 14 Grudnia 2021 Autor Opublikowano 14 Grudnia 2021 A wiesz że nawet nie wiem czy jest taka opcja? Spróbuję to znaleźć.
p.bajski91 Opublikowano 14 Grudnia 2021 Autor Opublikowano 14 Grudnia 2021 Nie mam takiej opcji w moim telefonie. Kiedyś zdarzało się to sporadycznie, po wyłączeniu trybu "nie przeszkadzać", a od wczoraj dzieje się tak non stop.
brawo Opublikowano 14 Grudnia 2021 Opublikowano 14 Grudnia 2021 ta opcja nazywa się wycisz po obróceniu/wycisz po podniesieniu.
p.bajski91 Opublikowano 14 Grudnia 2021 Autor Opublikowano 14 Grudnia 2021 To mam wszystko wyłączone. Dźwięk SMS, powiadomień wszystko ok, tylko połączenie przychodzące robi problem. Nie wiem, gdzie szukać przyczyny. Chyba bez przywrócenia ustawień się nie uda. Może któraś systemowa aktualizacja złapała błąd.
Netoper Opublikowano 14 Grudnia 2021 Opublikowano 14 Grudnia 2021 Mam 2 rn8pro jeden na romie EU drugi na Indonezji i kurcze migła mi opcja wycisz po pierwszym dzwonku, ale w którym to nie kojarzę, a na razie oba fony we fabryce i nie mam jak podejrzeć.Próbowałeś wyczyścić pamięć i dane w dialerze? Może coś się zakrzaczyłoWysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu TapatalkaEditZ tym że oba fony na andku 10
Rekomendowane odpowiedzi