Remi_K Posted December 10, 2021 Share Posted December 10, 2021 Cześć,Posiadam Note 10 Pro 6/128 GB pamięci i mam z nim problem przy użytkowaniu Yanosika.Używam Yanosika z wiadomych względów i wykorzystuję (a w zasadzie czas przeszły) go również jako videorejestratora i tu jest właśnie problem. Aplikacja ma podany czas nagrywania po którym zapisuje plik i nagrywa kolejny, tak, że przejazd rejestrowany jest w minutowych filmach zajmujących ok 60 MB. Kiedy uruchomię tą funkcję Yanosik zaczyna nagrywać i zapisze poprawnie 1-2 pliki, a kolejne mają już 0 B i oczywiście nic w nich nie ma. Yanosik ma przyznane wszystkie uprawnienia, wyłączoną opcje oszczędzania energii, sytuacja wygląda tak jakby aplikacja nie nadążała z zapisem danych i po prostu przestawała je zapisywać. Nadmienię, że wcześniej używałem do tego celu Samsunga A50 z mniej wydajnym procesorem i 4 GB pamięci RAM i wszystko działało ok. Zgłaszałem problem do twórców Yanosika, poza tym, że napisali, że problem jest im znany i następna aktualizacja go naprawi, pomimo kolejnych trzech problem trwa. Czy ktoś poradził sobie może z tym problemem?Telefon mam z Orange z ostatnim softem to dostępnym MIUI Global 12.0.5.0 RKFEUOR.przyznam, że w managerze plików wchodząc do katalogu gdzie jest ich dużo odczyt zawartości katalogu trwa dość długo jakby telefon faktycznie miał jakiś problem z szybkością działania pamięci, może kiedy jakaś rada na to? PozdrawiamRemi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts