tomzone Opublikowano 7 Grudnia 2021 Opublikowano 7 Grudnia 2021 WitamNowy telefon wszystko przezucone i taki zonk . Wysłane z mojego 2109119DG przy użyciu Tapatalka
FromWP Opublikowano 7 Grudnia 2021 Opublikowano 7 Grudnia 2021 Wszystko czyli co? Masz się skontaktować z bankiem. Wylogowałeś kartę, czy aplikację banku ze starego telefonu? Nie wszystkie pozwalają na płatności dwoma urzadzeniami.
si3wc4 Opublikowano 8 Grudnia 2021 Opublikowano 8 Grudnia 2021 Zaloguj się na swoje konto w banku przez komputer i usuń wszystkie zaufane urządzenia w ustawieniach konta. To powinno pomóc. Ja tak miałem w Santanderze jak miałem już wcześniej 5 urządzeń przypisanych.Wysłane z mojego M2101K9G przy użyciu Tapatalka
tomzone Opublikowano 9 Grudnia 2021 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2021 Nie wiem czy to było przyczyną ale karta ma uszkodzony chip. Czekam za nową i zobaczymy czy to rozwiąże problem.Wysłane z mojego 2109119DG przy użyciu Tapatalka
tomzone Opublikowano 28 Grudnia 2021 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2021 WitamProblemem była aplikacja banku.Po wysłaniu informacji o problemie ,usterka usunięta.PozdrawiamWysłane z mojego 2109119DG przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi