Maciejos82 Opublikowano 29 Listopada 2021 Opublikowano 29 Listopada 2021 Mam problem z aktualizacjami aplikacji systemowych wyskakuje mi napis taki jak w temacie napisałem, 3 razy reinstalowałem ROM przez mi flasha i nadal to samo, chodź dziś wyszukał aktualizacje i zainstalował. Ale później jak włączyłem jeszcze raz to znowu ten napis, wersja romu Miui Global 12.5.2.0 Stabilna RJFEUXM, czy to jest najnowsza wersja romu dla tego telefonu czy jest jakaś nowsza i co zrobić z tym napisem ? Przesyłam zdjęcie
brawo Opublikowano 29 Listopada 2021 Opublikowano 29 Listopada 2021 A jaki napis ma być? Przecież piszesz, że już wyszukał aktualizacje i zainstalował.
Maciejos82 Opublikowano 29 Listopada 2021 Autor Opublikowano 29 Listopada 2021 brawo tak wyszukał i zainstalował, ale później jak wziąłem ponowne wyszukiwanie aktualizacji to zamiast napisu ,,Wszystko aktualne" to znowu pisało ,, Nie udało się uzyskać informacji poczekaj minutę lub dwie i spróbuj ponownie" tak jak na zdjęciu i nie zmienia się mim co chwilę odświeżałem. ?
Maciejos82 Opublikowano 4 Grudnia 2021 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2021 Problem rozwiązany wgrałem jeszcze raz rom i po kłopocie.
Rekomendowane odpowiedzi