Marian_K Posted June 26, 2015 Share Posted June 26, 2015 Męczy mnie powiększanie i zmniejszanie zdjęć podczas przeglądania w aplikacji Galeria (gesty pinch oraz stretch na ekranie). W Mi2S (MIUI 5) działa w miarę płynnie, w Mi3 (MIUI 6) trochę gorzej, natomiast w MiNote (MIUI 6) - tragicznie, praktycznie nie da się płynnie skalować wielkości zdjęcia. Dzieje się tak niezależne od zainstalowanej wersji ROM-u. Teoretycznie najlepsza słuchawka, a funkcja działa najgorzej Jak używam QuickPic to wszystko jest mega płynne, rewelacyjne. Aplikacja Galeria posiada jednak połączenie z chmurą co bardzo ułatwia życie (zdjęcia kasowane z lokalnej galerii mogą być automatycznie kasowane również z chmury). Poza tym ostatnio wprowadzone funkcja rozpoznawania twarzy... Nie chciałbym rezygnować z tej aplikacji, ale przeglądanie zdjęć działa tragicznie. Czy ma ktoś pomysł jak to poprawić? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kubeck Posted June 26, 2015 Share Posted June 26, 2015 W którejś wersji MIUI zostało to skopane i pozostało takie aż do teraz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts