dzideknr1 Opublikowano 10 Października 2021 Opublikowano 10 Października 2021 Witam Mam MI 11 Lite 5g mimo włączonej lokalizacji w uprawnieniach, pogoda i mi fit nie ma dostępu do lokalizacji jak włączę GPS to działa ale jak wyłączę to nie dział.
Netoper Opublikowano 10 Października 2021 Opublikowano 10 Października 2021 Jeśli wyłączysz GPS (lokalizację) no to jak apka ma ustalić pozycję? Mi Fit w opcjach ustawienia pogody można ręcznie wprowadzić na sztywno nazwę miejscowości i wtedy bez włączania GPS apka będzie wiedziała w jakiej lokalizacji pracuje. Wysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka
dzideknr1 Opublikowano 18 Października 2021 Autor Opublikowano 18 Października 2021 Normalnie pobiera lokalizacje z GSM i WiFI, tak miałem zawsze w poprzednich telefonach a w tym telefonie jest problem.
Netoper Opublikowano 18 Października 2021 Opublikowano 18 Października 2021 To tu trzeba dać dodatkowe zezwolenie w ustawieniach prywatności (?) żeby w tle mogła być lokalizacja bez załączonego GPS a.Wysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka
dzideknr1 Opublikowano 22 Października 2021 Autor Opublikowano 22 Października 2021 Wszystko jest włączone i udostępnione, A czy jest możliwe że operator blokuje lokalizacje?
Netoper Opublikowano 22 Października 2021 Opublikowano 22 Października 2021 Nie.Wysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka
dzideknr1 Opublikowano 29 Października 2021 Autor Opublikowano 29 Października 2021 Ostatnio jechałem autem z włączonym GPS-em i mapy google. Nawigacja nie aktualizowała trasy i cały czas obliczała nową trasę i w dodatku mam wrażenie jakby gubił zasięg. Chyba coś nie tak jest z tym telefonem.
Netoper Opublikowano 29 Października 2021 Opublikowano 29 Października 2021 Ściągnij ze sklepuhttps://play.google.com/store/apps/details?id=com.chartcross.gpstestI zobacz jak to pokazuje.Same mapy mogą działać offline.Wysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka
Kacper Skrzypek Opublikowano 29 Października 2021 Opublikowano 29 Października 2021 (edytowane) Przeniosłem posty z wątku 21.6.30 do nowego. Prosiłbym o tworzenie na przyszłość nowych wątków zamiast odkopywania aktualizacji tygodniówek sprzed paru miesięcy Edytowane 29 Października 2021 przez Kacper Skrzypek
dzideknr1 Opublikowano 30 Października 2021 Autor Opublikowano 30 Października 2021 W dniu 29.10.2021 o 18:42, Netoper napisał: Ściągnij ze sklepuhttps://play.google.com/store/apps/details?id=com.chartcross.gpstest I zobacz jak to pokazuje. Same mapy mogą działać offline. Wysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka To zrobiłem od razu łapie do 24 satelity. Tu jest problem z udostępnianiem lokalizacji wszystkim aplikacją. Chyba zadzwonię do serwisu albo poczekam na aktualizację i się naprawi samo.
Rekomendowane odpowiedzi