telegumis Opublikowano 27 Października 2021 Opublikowano 27 Października 2021 Cześć, Jestem od wczoraj posiadaczem Xiaomi Mi 11 PRO kupionego od tradingshenzen. Kupiłem telefon z Global Rom, ponieważ byłem pewien, że sam poradzę sobie z procesem instalacji EU ROM... Nie mogę jednak odblokować bootloadera, ponieważ nie mogę również zweryfikować mojego identyfikatora Xiaomi. Moje urządzenie zostało dodane do mojego konta poprzez opcje programistyczne. Ale ani miflash, ani XMT nie mogą odblokować bootloadera. Nie pomogły mi rozwiązania, które znalazłem w Internecie. Próbowałem założyć konto z inną kartą sim, wklejając numer telefonu podczas logowania do aplikacji Telefon wyświetla błąd certyfikatu przy próbie weryfikacji konta z poziomu ustawień. Nie mam obecnie również dostępu do google play, które było preinstalowane, ponieważ zrobiłem factory wipe. Pomóżcie proszę, chciałem Xiaomi, a nie Huaweia bez googla.
Bar.Tek Opublikowano 27 Października 2021 Opublikowano 27 Października 2021 (edytowane) Spróbuj jeszcze raz wg poradnika, W samym telefonie też musisz mieć to samo konto xiaomi, Ustawienia>Xiaomi>konto xiaomi https://miuipolska.pl/forum/topic/9218-odblokowywanie-bootloadera-w-urz%C4%85dzeniach-xiaomi-poradnik-2020/#comments Edytowane 27 Października 2021 przez Bar.Tek
Rekomendowane odpowiedzi