Dan Opublikowano 16 Października 2021 Opublikowano 16 Października 2021 (edytowane) Witam Mam duży problem, a mianowicie po aktualizacji z 12.5.6.0 na 12.5.8.0 problem pojawił się jak na zdjęciu. -Czyli nie widać podglądu co jest w danej aplikacji. -A najgorsze klikając na aplikacje która znikła miniaturka z tej listy , nie chce się włączyć. Dopiero muszę przycisnąć przycisk Home i uruchomić aplikację z pulpitu i wtedy jest wywoływana z pamięci (z stanu w jak została pozostawiona). -aplikacje "znikające" są losowe z tego co widzę. Na samy początku jak przeskoczę do tego widoku (zapomniałem jak się nazywa ten widok tryb, przypomnijcie to edytuje post aby był czytelniejszy :D), dopiero jak przeciągnę palcem w dół to znikają . Ale tak czy siak miniaturki "zepsute nie "działają" jak opisywałem wcześniej To jest strasznie uciążliwe Edytowane 16 Października 2021 przez Dan
Netoper Opublikowano 16 Października 2021 Opublikowano 16 Października 2021 Na początek to w panelu sterowania zrób czyszczenie pamięci aplikacji, i po tym restart fona.Wysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka
Kacper Skrzypek Opublikowano 16 Października 2021 Opublikowano 16 Października 2021 Jeśli używasz innego launchera niż domyślny to problem jest tutaj.Wysłane z mojego M2007J17G przy użyciu Tapatalka
Dan Opublikowano 16 Października 2021 Autor Opublikowano 16 Października 2021 (edytowane) @Netoper Trafiony zatopiony :] W android 11 miui 12.5 znajduje się to w poniższym miejscu Ustawienia > o telefonie > podnieść wewnętrzna > i na dole piszę "zwolnij" > pliki cache U mnie było około 2 Gb Używam Nova EDIY Długo się nie cieszyłem .... :(( 😕 Edytowane 16 Października 2021 przez Dan
Dan Opublikowano 18 Października 2021 Autor Opublikowano 18 Października 2021 (edytowane) Reasumując aktualnie podpowiedz @Kacper Skrzypek działa Na wbudowanym launcher działa poprawnie Zainstalowałem inny i po chwili pokazał się ten sam problem co na Nova. I będe się musiał do niego przyzwyczaić... Są jakieś wersje MOD czy też programy które umożliwiają modyfikacje tego launchera ? EDIT1 Po obserwacjach z oryginalnym luncherem to widać że coś skopali. Jak wchodzę do menadżera aplikacji (jak na pierwszym zdjęciu) to widać jak nie zawsze odrazu miniaturki się pojawiają. ale wszzystko działa. A na alternatywnych luncherach to już totalnie nie działa. Edytowane 22 Października 2021 przez Dan
Rekomendowane odpowiedzi