Konop85 Opublikowano 15 Października 2021 Opublikowano 15 Października 2021 Witam posiadam telefon Xiaomi redmi note 7 pro. Zrobiłem aktualizacje do MIU 12.5.1 i po niej mam problem z odbiorem smsów. Pochodzą wybiórczo, nie wszystkie. Zmieniałem aplikacje do smsow, ale wszędzie jest to samo. Czy pomoże ktoś z tym problemem?
dziadek1919 Opublikowano 17 Października 2021 Opublikowano 17 Października 2021 Witam, Mam ten samy problem po aktualizacji do MIUI 12.5.1. smsy przychodzą losowo, problemy z weryfikacją w bankowości itd. poza zmianą aplikacji, przywróciłem do ustawień fabrycznych telefon, problem nie ustał, ktoś, coś?
Kra-agnieszka Opublikowano 17 Października 2021 Opublikowano 17 Października 2021 Ja mam to samo. Przywróciłam telefon do ustawień fabrycznych. Numer smsc w aplikacji sms czasami jest a czasami nie.. tak jakby Go w ogóle nie mogło zapisać. Wyczytałam że czasami trzeba uruchomić urządzenie ponownie. Zrobiłam to ale bez rezultatu..
brawo Opublikowano 18 Października 2021 Opublikowano 18 Października 2021 Funkcje czatu są włączone czy wyłączone?
dziadek1919 Opublikowano 18 Października 2021 Opublikowano 18 Października 2021 1 godzinę temu, brawo napisał: Funkcje czatu są włączone czy wyłączone? a czy podstawowa aplikacja sms ma możliwość ustawienia tej opcji, bo ja jej nigdzie nie widziałem, natomiast widziałem ją w aplikacji messages od Googla.
Kra-agnieszka Opublikowano 26 Października 2021 Opublikowano 26 Października 2021 U kogoś się coś zmieniło? U mnie dalej to samo...
Rekomendowane odpowiedzi