Wiskoler Opublikowano 24 Września 2021 Opublikowano 24 Września 2021 Witam. Dziś stałem się szczęśliwym posiadaczem MI 11. Przy pomocy swojego konta działającego już od dłuższego czasu na innych telefonach chciałem odblokować bootloader w najnowszym nabytku. Dodałem go do konta MI, widać go tam. Telefon się zsynchronizował poprawnie. Ściągnąłem najnowszą wersję Miflash_unlock o numerku 5.5.224.24. W telefonie wykonałem wszystkie czynności w celu odblokowania telefonu, przeszedłem do FastBoot w telefonie i uruchomiłem Miflash z prawami admina. Działam na Windows 7, jeśli ma to jakieś znaczenie.Sterowniki zainstalowały się poprawnie, telefon jest widziany i rozpoznany prawidłowo jako Venus, niestety w momencie jak wciskam przycisk Unlock(F6) pokazuje się białe okno i nie ma żadnych pól do wpisania numeru telefonu i hasła. Nawet jeśli wykorzystam link położony na dole z lewej strony to pokazuje mi się to samo puste okienko. Próbowałem ściągnąć wcześniejsze wersje programu ale tam jest tak samo, zero reakcji. Jest jakiś sposób bym sobie sam odblokował bootloader w tym telefonie?
Kacper Skrzypek Opublikowano 24 Września 2021 Opublikowano 24 Września 2021 Spróbuj tym MiUnlockiem: http://miuirom.xiaomi.com/rom/u1106245679/5.5.224.55/miflash_unlock-en-5.5.224.55.zip 1
patrikos23 Opublikowano 25 Września 2021 Opublikowano 25 Września 2021 mi tak 2 razy wyskoczyło i za 3 razem poszło
Wiskoler Opublikowano 25 Września 2021 Autor Opublikowano 25 Września 2021 9 godzin temu, Kacper Skrzypek napisał: Spróbuj tym MiUnlockiem: http://miuirom.xiaomi.com/rom/u1106245679/5.5.224.55/miflash_unlock-en-5.5.224.55.zip Ten sobie poradził, zresztą przeszedłem na Windows 10. Zalogował sie, przyszedł sms weryfikacyjny. No i teraz czekanie 155 h. Czyli zadziałało. Pozostaje czekać. Dziękuję.
Rekomendowane odpowiedzi