swistak Opublikowano 21 Września 2021 Opublikowano 21 Września 2021 Witam, mam mały problem z aktualizacją do Miui.eu na telefonie poco f3 A mianowicie wszystko robię według instrukcji : Wgrywam twrp i odpala ( wersja twrp-3.5.2-alioth-Nebrassy.img ) Wrzucam przez adb paczkę :aomi.eu_multi_HMK40_POCOF3_V12.5.6.0.RKHCNXM_v12-11.zip Daje instaluj wgrywa pliki, kończy instalację paczka zainstalowana bez błędów Dalej Rebot Current Slot A to wybieram z przycisku poniżej “Slot A” i “Reboot“ Następnie dokonuje się restart telefonu po czym wyskakuje logo poco a potem animacja miui i nic więcej po tym. Czy może ktoś miał już taki problem ? Widzę, że jest dostępna także inne TWRP w sekcji Alioth a mianowicie takie : twrp-3.5.2-alioth-vasishath.img, może w tym jest problem ?
swistak Opublikowano 21 Września 2021 Autor Opublikowano 21 Września 2021 9 minut temu, Kacper Skrzypek napisał: Zrobiłeś Format Data? Tak zrobiłem teraz bo przy przytrzymaniu Power + Vol+ włącza się twrp i tam dałem format data, dalej nic poza animacją miui
Netoper Opublikowano 21 Września 2021 Opublikowano 21 Września 2021 A po format data wgrałeś ROM?Wysłane z mojego RMX3081 przy użyciu Tapatalka
swistak Opublikowano 21 Września 2021 Autor Opublikowano 21 Września 2021 Tak, teraz nic się nie ładuje na telefonie tylko wchodzi logo poco i odrazu wchodzi Fastboot
Rekomendowane odpowiedzi