mrosi Opublikowano 10 Września 2021 Opublikowano 10 Września 2021 Wątek poświęcony ostatniej (najświeższej) aktualizacji stabilnego MIUI Polska / Xiaomi.eu dla telefonu Xiaomi Mi 11 (nazwa kodowa: venus). Link do pobierania ROMu: https://sourceforge.net/projects/xiaomi-eu-multilang-miui-roms/files/xiaomi.eu/MIUI-STABLE-RELEASES/MIUIv12/xiaomi.eu_multi_MI11_V12.5.12.0.RKBCNXM_v12-11.zip/download Proszę o merytoryczną dyskusję, związaną ściśle z tematem wątku.
Master Opublikowano 11 Września 2021 Opublikowano 11 Września 2021 (edytowane) Wrzucone - jak zwykle bezproblemowo - można śmiało pobierać - jak coś ciekawego się wydarzy to dam znać póki co chyba całkiem w porządku Edytowane 11 Września 2021 przez Master
KermitGDA Opublikowano 12 Września 2021 Opublikowano 12 Września 2021 Po aktualizacji jak na razie wszystko ok, wydaje się że babol z AOD jest ogarnięty.
Master Opublikowano 12 Września 2021 Opublikowano 12 Września 2021 Na pewno poprawiono też zarządzanie pamięcią ram - jest więcej dostępnej - w sumie póki co po kilku dniach używania nie ma się specjalnie do czego przyczepić - mam taki ciekawy problem z aplikacją bankowa IKO - to było i w poprzednich wersjach - czasami nie otwiera się poprawnie do ekranu logowania i trzeba drugi raz uruchomić - ale podejrzewam że to raczej kłopot z tą aplikacją bo inne działają dobrze i nie ma problemów
Rekomendowane odpowiedzi