Damianwe Posted August 31, 2021 Posted August 31, 2021 Witam posiadam telefon redmi note 8t zakupiłem słuchawki bluetooth nadmienię że słuchawki są jednymi z najtańszych co by mogło sugerować ten problem. Problem w tym że gdy sparuje je z telefonem prędkość wifi spada do minimum. Jest problem z załączenie youtube i nawet zwykle serwowanie po sieci odpada. Przez chwilę myślałem żeby je zareklamować w sklepie że mają jakas wadę lecz po sprawdzeniu na innym telefonie problem nie występuje. Dodam że na danych komórkowych problem znika. Co to może być? Za pomoc z góry dziękuję. I odrazu przepraszam zamieściłem nowy temat w miejscu w którym nie powinienem
Netoper Posted August 31, 2021 Posted August 31, 2021 Masz możliwość sprawdzić jak będzie na wi-fi 5GHz?Wysłane z mojego RMX3081 przy użyciu Tapatalka
zibi_k Posted September 2, 2021 Posted September 2, 2021 Niestety bluetooth działa w paśmie 2,4GHz wifi. Możesz zrobić 2 rzeczy:1. zmienić kanał w ruterze wifi na taki, który jest najmniej zakłócany2. przejść na pasmo wifi 5GHzPozdrawiamZ.K.
Recommended Posts