domanpav Posted August 31, 2021 Share Posted August 31, 2021 Witam mam problem. Mój Xiaomi nie jest w stanie nigdy załadować pliku ze swojego dysku w aplikacjach lub stronach internetowych. Chodzi o to ,że np w aplikacji olx można prowadzić rozmowę ze sprzedającym ale nie mogę wysłać mu żadnego załącznika np pdf z potwierdzeniem zapłaty lub zdjęcia po kliknięciu wybierz wraca wszystko do momentu wyboru pliku. To samo jest w przypadku jak np chciałem zgłosić sprzedaż pojazdu firmie w której mam oc trzeba w formularzu wysłać skan umowy i też nie załaduje mi pliku. Ten sam problem na stronach rządowych np gdy chce coś zgłosić przez profil zaufany a potrzebne jest załadowanie jakiegoś pliku. Co to może być? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Netoper Posted August 31, 2021 Share Posted August 31, 2021 Coś mi świta że to było powiązane z optymalizacja Miui, w opcjach programisty. Wysłane z mojego RMX3081 przy użyciu Tapatalka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
domanpav Posted August 31, 2021 Author Share Posted August 31, 2021 1 godzinę temu, Netoper napisał: Coś mi świta że to było powiązane z optymalizacja Miui, w opcjach programisty. Wysłane z mojego RMX3081 przy użyciu Tapatalka Jesteś wielki, dzięki bardzo. Działa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Netoper Posted August 31, 2021 Share Posted August 31, 2021 A przypomnisz czy ma być włączone czy wyłączone? Wysłane z mojego RMX3081 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
domanpav Posted August 31, 2021 Author Share Posted August 31, 2021 32 minuty temu, Netoper napisał: A przypomnisz czy ma być włączone czy wyłączone? Wysłane z mojego RMX3081 przy użyciu Tapatalka Włączone 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZduneX25 Posted August 31, 2021 Share Posted August 31, 2021 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts