Acid Posted August 18, 2021 Posted August 18, 2021 Dokonaliśmy już kolejnej naprawy popularnie występującego błędu 1 i błędu 2 w odkurzaczach pionowych Mi Vacuum Cleaner G10 i pokrewnych. Czego dotyczy błąd 1 lub błąd 2 w odkurzaczach pionowych? Błąd objawia się najczęściej brakiem możliwości uruchomienia odkurzania. Po naciśnięciu spustu silnik odkurzacza nie uruchamia się lub uruchamia się delikatnie na krótką chwilę. Problem występuje na każdym trybie prędkości odkurzania. Przyczyną problemu są wadliwie osadzone elementy SMD na płycie głównej. Aby naprawić wadę diagnozujemy wadliwe elementy i wymieniamy. Jakie modele naprawiamy? Aktualnie mamy na koncie pozytywne naprawy odkurzaczy: Mi Vacuum Cleaner G10Xiaomi Dreame V11, V9Mijia 1CZe względu na podobną budową tych odkurzaczy możliwe, że naprawy podobnych błędów możliwe będą także w innych modelach. Zapraszamy do kontaktu. Koszt naprawy odkurzaczy z błędem 1 i błędem 2 szacujemy na ok. 200-250 zł zależnie od ilości wad i czasu spędzonego nad naprawą. Facebook WhatsApp Email Print Artykuł Naprawa error 1 i error 2 w odkurzaczach pionowych Mi G10, V11 i innych pochodzi z serwisu MiCenter.pl.
Recommended Posts