PelinRad Posted June 21, 2015 Author Posted June 21, 2015 zgodnie z waszymi radami zainstalowałem wersje gucci 5.6.11 i zainstalowałem ja zgodnie z metodą 1 z instrukcji po czym zrobiłem wipe z poziomu recovery dziś wszedłem w telefonie w aplikacje aktualizacje i pobrałem przez nią aktualizacje 5.6.18 po czym spróbowałem ją zainstalować --> wynik taki jak na printscreenach nic nie zmieniałem w ustawieniach aktualizacji- nie wiem czy się tam wybiera pobranie na karte sd czy na telefon , tak samo nie wiem jak sie nazywał plik który telefon sam sobie pobral z sieci
Acid Posted June 21, 2015 Posted June 21, 2015 zgodnie z waszymi radami zainstalowałem wersje gucci 5.6.11 i zainstalowałem ja zgodnie z metodą 1 z instrukcji po czym zrobiłem wipe z poziomu recovery dziś wszedłem w telefonie w aplikacje aktualizacje i pobrałem przez nią aktualizacje 5.6.18 po czym spróbowałem ją zainstalować --> wynik taki jak na printscreenach nic nie zmieniałem w ustawieniach aktualizacji- nie wiem czy się tam wybiera pobranie na karte sd czy na telefon , tak samo nie wiem jak sie nazywał plik który telefon sam sobie pobral z sieci Eh. Pobierz ze strony miuipolska rom 5.6.18 i zainstaluj wg metody 1.
PelinRad Posted June 21, 2015 Author Posted June 21, 2015 (edited) narzędzia -->aktualizacje--> pobierz najnowszą wersje ( lub jakoś tak ) ok , pobrałem ze strony i działa ... rozumiem ze ta automatyczna aktualizacja nigdy nie będzie działać bo taki mamy klimat ?? Edited June 21, 2015 by PelinRad
Numb Posted June 21, 2015 Posted June 21, 2015 Jakbyś chociaż raz przeczytał instrukcję to byś wiedział, że NIE ma automatycznych aktualizacji, czyli OTA. ROM pobierasz w aplikacji Aktualizacje przez trzy kropki i dalej Pobierz ROM MIUI Polska lub ze strony. Pewnie pobrałeś już drugi raz chińskie OTA, tak samo jak na początku, gdy składałeś winę na Technos. Prawdopodobnie kiedyś coś Ci się wykrzaczy i znów będą setki pytań...
Acid Posted June 21, 2015 Posted June 21, 2015 bo taki mamy klimat ?? Niestety wilgotny monsunowy ma OTA ale nie umiarkowany. 1
PelinRad Posted September 21, 2016 Author Posted September 21, 2016 Witam , Który rom jest najnowszy dla tego modelu telefonu ? Czy mogę go zainstalować bezpośrednio na wersję 5.6.18 ?
PelinRad Posted September 23, 2016 Author Posted September 23, 2016 Czy może ktoś mi pomóc ? rozumiem ze temat był już poruszany ale nie mogę znaleźć interesującej mnie informacji pomimo wielokrotnych prób ;[
Recommended Posts