Jump to content

jaki to model ? Redmi dote 4g 2gb ram 16 gm rom dual sim 4*1,2 ghz snapdragon?

Recommended Posts

Posted

zgodnie z waszymi radami zainstalowałem wersje gucci 5.6.11 i zainstalowałem ja zgodnie z metodą 1 z instrukcji po czym zrobiłem wipe z poziomu recovery

dziś wszedłem w telefonie w aplikacje aktualizacje i pobrałem przez nią  aktualizacje 5.6.18 po czym spróbowałem ją zainstalować  --> wynik taki jak na printscreenach

nic nie zmieniałem w ustawieniach aktualizacji- nie wiem czy się tam wybiera pobranie na karte sd czy na telefon ,  tak samo nie wiem jak sie nazywał plik który telefon sam sobie pobral z sieci

Posted

zgodnie z waszymi radami zainstalowałem wersje gucci 5.6.11 i zainstalowałem ja zgodnie z metodą 1 z instrukcji po czym zrobiłem wipe z poziomu recovery

dziś wszedłem w telefonie w aplikacje aktualizacje i pobrałem przez nią  aktualizacje 5.6.18 po czym spróbowałem ją zainstalować  --> wynik taki jak na printscreenach

nic nie zmieniałem w ustawieniach aktualizacji- nie wiem czy się tam wybiera pobranie na karte sd czy na telefon ,  tak samo nie wiem jak sie nazywał plik który telefon sam sobie pobral z sieci

Eh. Pobierz ze strony miuipolska rom 5.6.18 i zainstaluj wg metody 1.

Posted (edited)

narzędzia -->aktualizacje--> pobierz najnowszą wersje  ( lub jakoś tak )

ok , pobrałem ze strony i działa ... rozumiem ze ta automatyczna aktualizacja nigdy nie będzie działać  bo taki mamy klimat ?? 

Edited by PelinRad
Posted

Jakbyś chociaż raz przeczytał instrukcję to byś wiedział, że NIE ma automatycznych aktualizacji, czyli OTA. ROM pobierasz w aplikacji Aktualizacje przez trzy kropki i dalej Pobierz ROM MIUI Polska lub ze strony.

Pewnie pobrałeś już drugi raz chińskie OTA, tak samo jak na początku, gdy składałeś winę na Technos. Prawdopodobnie kiedyś coś Ci się wykrzaczy i znów będą setki pytań...

• 1 year later...
Posted

Witam , Który rom jest najnowszy dla tego modelu telefonu ?

Czy mogę go zainstalować bezpośrednio na wersję  5.6.18   ? 

Posted

Czy może ktoś mi pomóc ?  rozumiem ze temat był już poruszany ale nie mogę znaleźć interesującej mnie informacji pomimo  wielokrotnych prób ;[

• mrosi locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...