Redmi8 Posted July 30, 2021 Share Posted July 30, 2021 (edited) Dzień dobry, mam problem z trybem samolotowym. Kupiłem rok temu Redmi 8 i wszystko było ok. W związku z tym że mam drugi telefon przez prawie rok Redmi 8 służył mi wyłącznie do przeglądania internetu, nie wkładałem do niego karty SIM. Niedawno tamten telefon mi się popsuł w związku z tym przeniosłem kartę SIM do Redmi 8 ale niestety telefon nie działa tzn.przy próbie wykonania połączenia wyświetla się żeby wyłączyć tryb samolotowy mimo że ten nie jest włączony i nie ma ikonki samolotu w rogu. Wifi działa normalnie bez zarzutu a telefon widzi kartę SIM, operatora, numer ale zachowuje się jakby był włączony tryb samolotowy. Kartę SIM sprawdziłem na innym telefonie działa normalnie. Może ktoś coś poradzić ? Edited July 30, 2021 by Redmi8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Netoper Posted July 30, 2021 Share Posted July 30, 2021 Reset do fabrycznych.Wysłane z mojego RMX3081 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Redmi8 Posted July 30, 2021 Author Share Posted July 30, 2021 Reset do fabrycznych nic nie dał. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZduneX25 Posted July 31, 2021 Share Posted July 31, 2021 Możesz jeszcze wgrać miflashem pełny rom z całkowitym czyszczeniem. Poradnik w dziale tutoriale. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts