mrosi Opublikowano 26 Lipca 2021 Opublikowano 26 Lipca 2021 Wątek poświęcony ostatniej (najświeższej) aktualizacji stabilnego MIUI Polska / Xiaomi.eu dla telefonu Xiaomi Mi 10T / K30S Ultra (nazwa kodowa: apollo). Link do pobierania ROMu: https://sourceforge.net/projects/xiaomi-eu-multilang-miui-roms/files/xiaomi.eu/MIUI-STABLE-RELEASES/MIUIv12/xiaomi.eu_multi_HMK30SUltra_MI10T_V12.5.2.0.RJDCNXM_v12-11.zip/download Proszę o merytoryczną dyskusję, związaną ściśle z tematem wątku.
jimmyjvke Opublikowano 26 Lipca 2021 Opublikowano 26 Lipca 2021 Po aktualizacji galeria się nie otwiera, od razu FC. Tragedii nie ma, bo zaraz ją zdebloatuję i zacznę korzystać z Google Zdjęć, ale ciekawe, czy tylko u mnie problem występuje.
Kacper Skrzypek Opublikowano 26 Lipca 2021 Opublikowano 26 Lipca 2021 Prawdopodobnie problem jest związany z naszym patchem, wczoraj poszła nowa wersja Galerii, na dzisiejszej dziennej było FC, ale jest już naprawione. Zgłoszę to, niedługo będzie rebuild pewnie.
Pitek88 Opublikowano 26 Lipca 2021 Opublikowano 26 Lipca 2021 U mnie również galeria się wywala. Innych błędów nie stwierdziłem.
jimmyjvke Opublikowano 26 Lipca 2021 Opublikowano 26 Lipca 2021 Drugi mniejszy problem/niuans jaki wychwyciłem w ciągu tych kilku godzin, to wycinek zrzutu ekranu: przytrzymuję 3ma palcami, wyznaczam obszar, klikam udostępnij i nic się nie dzieje; tzn. tak myślałem do póki nie zamknąłem zrzutu ,,X" na górze - okazało się że menu udostępnienia pojawia się pod zrzutem. Nie wiem czy to bug, czy feature, bo może tak ma być i teraz udostępnianie następuje po zamknięciu samego zrzutu.
Kacper Skrzypek Opublikowano 26 Lipca 2021 Opublikowano 26 Lipca 2021 U mnie działa normalnie, ale ja już mam poprawioną Galerię. Prawdopodobnie menu udostępniania jest oparte na Galerii, która się wywala. Niedługo będzie reupload, bo to problem naszego patcha.
Rekomendowane odpowiedzi