emlem Opublikowano 11 Czerwca 2015 Opublikowano 11 Czerwca 2015 Witam! Mam problem. Na koncie Google korzystam z kilku kalendarzy, jednak w aplikacji MIUI Kalendarz wyświetlają się wydarzenia tylko z jednego (głównego kalendarza). Jak sobie poradzić z tym fantem? Dodam, że nie chciałbym przesiadać się na inną aplikację. Pozdrawiam!
szamanek Opublikowano 11 Czerwca 2015 Opublikowano 11 Czerwca 2015 Kalendarz > Więcej > Ustawienia > Wydarzenia i kalendarze. Nie ma?
emlem Opublikowano 11 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 11 Czerwca 2015 Jest tylko ogólne konto: [email protected] - nie ma Mój Kalendarz 1, Mój Kalendarz 2 itd. mam nadzieje, że wiecie o co mi chodzi
ZduneX25 Opublikowano 11 Czerwca 2015 Opublikowano 11 Czerwca 2015 Ja w tym miejscu mam właśnie Mój Kalendarz 1, Mój Kalendarz 2 z dopiskami, że to kalendarze google. Razem trzy i wszystkie widać.
emlem Opublikowano 12 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 12 Czerwca 2015 (edytowane) Dziwna sprawa, próbuję to jakoś ogarnąć bo na moim koncie Gmail mam w rzeczywistości 2 kalendarze. Ale w aplikacji w MIUI pojawia mi się tylko [email protected] - jako nazwa kalendarza. Edytowane 12 Czerwca 2015 przez emlem
Szami Opublikowano 14 Listopada 2015 Opublikowano 14 Listopada 2015 MIałem podobny problem z kalendarzem. ( na Redmi Note 2 z MIUI 5.11.5 ) Mam współdzielone kalendarze z 2 innymi kontami Gmail. Można: 1. Zainstalować ostatnią wersję kalendarza od Google. 2. W jego ustawieniach znaleźć główny kalendarz 3. Klikamy pokaż więcej. 4. Pokażą się nam na liście dodatkowe kalendarze 5. W ustawieniach każdego dodatkowego kalendarza włączamy synchronizację Po tym zabiegu dodatkowe kalendarze są już widoczne w natywnej aplikacji MIUI. Można wyłączyć synchronizację, odinstalować kalendarz Google ( kalendarze dalej są widoczne).
Rekomendowane odpowiedzi