HubiBubi Opublikowano 19 Lipca 2021 Opublikowano 19 Lipca 2021 Witam, Po aktualizacji mam problem z bluetooth w telefonie. Po odejściu i rozłączeniu aplikacji zepp z zegarkiem i ponownym powrocie i próbie połączenia wyskakuje komunikat jak na zrzucie ekranu. Przed aktualizacją nie było takich problemów. Ktoś tak miał/ma ? Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka
Kacper Skrzypek Opublikowano 19 Lipca 2021 Opublikowano 19 Lipca 2021 Być może Android 11 coś tu namieszał. Próbowałeś ponownie zainstalować aplikację albo uruchomić ponownie telefon? Albo ewentualnie ponownie uruchomić Bluetooth?
HubiBubi Opublikowano 19 Lipca 2021 Autor Opublikowano 19 Lipca 2021 Zrobiłem chyba tak naprawdę wszystko, łącznie z resetem zegarka..Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka
HubiBubi Opublikowano 20 Lipca 2021 Autor Opublikowano 20 Lipca 2021 Zrobiony, nadal to samo. Tragedia po tej aktualizacji, chyba czas na nowy telefon innej firmy.Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka
HubiBubi Opublikowano 20 Lipca 2021 Autor Opublikowano 20 Lipca 2021 Zrobiłbym, ale szczerze ? Odechciało mi się Xiaomi już i zabawy z tym telefonem. Także pewnie poczekam do września, jak nadal to będzie takie padło to zmienię telefon. Na pewno nie na Xiaomi ....Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka
HubiBubi Opublikowano 20 Sierpnia 2021 Autor Opublikowano 20 Sierpnia 2021 @HubiBubi Mam podobnie! Następny będzie Realme lub OnePlus. Prawdopodobnie migrować z Xiaomi będzie cała rodzina, bo każdy zbiera jakieśtam swoje negatywne wrażenia związane z różnymi błędami. Wystarczy porównać Redmi Note 9 Pro z realme 7 Pro by zobaczyć że z tym samym procesorem, z większym RAM, taką samą pamięcią ale z ekranem OLED ma się telefon nieco taniej. I bez błędów. Do tego normalnie wspieranym.Pixel 4a zamówiony Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi