Skocz do zawartości

Problem z bluetooth po aktualizacji - aplikacja Zepp nie chce połączyć urządzenia z zegarkiem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Po aktualizacji mam problem z bluetooth w telefonie. Po odejściu i rozłączeniu aplikacji zepp z zegarkiem i ponownym powrocie i próbie połączenia wyskakuje komunikat jak na zrzucie ekranu. Przed aktualizacją nie było takich problemów. Ktoś tak miał/ma ?a8f5b9685c165011ec200ad5f068e9dc.jpg

Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka

• Kacper Skrzypek zmienił(a) tytuł na Problem z bluetooth po aktualizacji - aplikacja Zepp nie chce połączyć urządzenia z zegarkiem
Opublikowano

Zrobiony, nadal to samo. Tragedia po tej aktualizacji, chyba czas na nowy telefon innej firmy.

Opublikowano

Zrobiłbym, ale szczerze ? Odechciało mi się Xiaomi już i zabawy z tym telefonem. Także pewnie poczekam do września, jak nadal to będzie takie padło to zmienię telefon. Na pewno nie na Xiaomi ....

• 5 tygodni później...
Opublikowano
@HubiBubi Mam podobnie! Następny będzie Realme lub OnePlus. Prawdopodobnie migrować z Xiaomi będzie cała rodzina, bo każdy zbiera jakieśtam swoje negatywne wrażenia związane z różnymi błędami. Wystarczy porównać Redmi Note 9 Pro z realme 7 Pro by zobaczyć że z tym samym procesorem, z większym RAM, taką samą pamięcią ale z ekranem OLED ma się telefon nieco taniej. I bez błędów. Do tego normalnie wspieranym.
Pixel 4a zamówiony