acid1988 Opublikowano 15 Lipca 2021 Opublikowano 15 Lipca 2021 Siemka, czy ktoś miał może problem z dźwiękami smsów czy powiadomień? Chodzi o to że są one całkiem inne niż mam ustawione przykładowo sms mam jako kropla wody co strasznie wkurza bo jest bardzo krótkie i ciche (a ustawiony "przychodzaca wiadomosc"). POCO X3 NFC z Android 10
Adam Błażejewski Opublikowano 15 Lipca 2021 Opublikowano 15 Lipca 2021 Tytuł wątku jest zbyt krótki, lub niedosadnie opisuje poruszany problem. Popraw proszę tytuł, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza. Problem z.... To nie jest opis.
Kime86 Opublikowano 2 Stycznia 2022 Opublikowano 2 Stycznia 2022 Szukałem rozwiązania na Twój problem i je tłumacze. Zmiana dźwieku w ustawieniach nic Ci nie da. Musisz to zrobić w Motywie. A więc: Aplikacje->Motywy(nie z ustawień tylko z aplikacji!!!)->i w górnym lewym rogu masz ikonke Dzwoneczka (Dzwonki)-> i tutaj sobie ustawiasz Zielona słuchawka to dzwonek, niebieski budzik to alarm, czerwony głośnik to powiadomienia. U mnie zadziałało
zeno55 Opublikowano 6 Kwietnia 2023 Opublikowano 6 Kwietnia 2023 Czy ktoś wie gdzie MIUI14 ustawia się powtarzanie powiadomień? Kiedyś można było ustawić po jakim czasie telefon ma powiadamiać ponownie o nowych wiadomościach na belce, po jakim czasie, ile razy ma być powtórzone itp. Nie mogę znaleźć takiego ustawienia od czasu instalacji andka 13 (MIUI 14). Zlikwidowano to ustawienie czy jest tak mocno "zakopane" ?
FromWP Opublikowano 6 Kwietnia 2023 Opublikowano 6 Kwietnia 2023 23 minuty temu, zeno55 napisał(a): po jakim czasie W ustawieniach powiadomień apki wiadomości (googla) jest ""przypomnij za godzinę".
zeno55 Opublikowano 6 Kwietnia 2023 Opublikowano 6 Kwietnia 2023 W ustawieniach powiadomień apki wiadomości (googla) jest ""przypomnij za godzinę".Nie do końca o to mi chodzi. Mam na myśli powiadomienia dot smsow, czatów z komunikatorów i innych pojawiających się na górnej belce. Ustawiało się powtórzenie powiadomień np po 5 min
zeno55 Opublikowano 25 Kwietnia 2023 Opublikowano 25 Kwietnia 2023 Nikt nie wie? Czyli krótko mówiąc Google lub Xiaomi wywaliło tą przydatną funkcję skoro w andku 12 była a w 13 już nie ma
Rekomendowane odpowiedzi